Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PREMIERĂ: ”Tanța și Costel” o comedie spumoasă pe scena Teatrului Anton Pann

Avem convingerea că și cei mai tineri dintre noi au auzit sau au văzut la televizor celebrele personaje Tanța și Costel din sketch-ul cu același nume, personaje ce au interpretate de marii actori Coca Andronescu și Octavian Cotescu. Lehliu, Medgidia, Crevedia, Babadag… pe ruta aceasta umbla zilnic un serios achizitor de vite pe nume Costel. Într-o zi, într-o gară, întâlnește o fată serioasă, casieriță la alimentară. După 5 minute de discuții la un mic și la o bere, cei doi oameni foarte serioși constată cât de asemănătoare le sunt principiile de viață și decid să se căsătorească.

Cu această convingere a readucerii în memorie a celor două personaje a plecat la drum și regizorul acesti spectacol- Bogdan Tudor Pelerin. Împreună cu doi actori, unul foarte cunoscut publicului vâlcean- Radu Constantinov și o mai tânără actriță, dar foarte talentată- Nicole Burlacu, cu scenograful Bogdan Spătaru, cu un videoproiecționist si cu o echipă tehnică în spate, Bogdan a hotărât să realizeze acest spectacol, sesizând foarte corect nevoia publicului pentru comedie. Așa a ieșit la rampă ”Tanța și Costel” după „Iubirea e un lucru foarte mare” de Ion Băieșu, spectacol a cărui premieră va avea loc în această joi de 20 decembrie, de la ora 19.00, Sala Studio a Teatrului Anton Pann.

Regizorul acestui spectacol, Bogdan Tudor Pelerin, putem spune că este un prieten al Teatrului Anton Pann. Aici a mai pus în scenă: „Amalia respiră adânc” de Alina Nelega; „Baltagul” – după Mihail Sadoveanu şi două spectacole pentru copii: „Cocoşelul nescultător” de Ion Lucian şi „Motanul incălţat” dupa povestea lui Charles Perrault. De-a lungul carierei sale a avut colaborări cu numeroase teatre din ţară precum, Teatrul de păpuşi Zgubilici, Teatrul Municipal Ariel – Râmnicu Vâlcea, Teatrul pentru copii şi tineri Merlin – Timişoara, Teatrul pentru copii Cărăbuş – Brăila, Teatrul Luni de la Green Hours, Teatrul G. Ciprian – Buzău. După absolvirea Facultăţii de Regie teatru, film-Tv, clasa prof. Ioan Cărmăzan, Bogdan Tudor Pelerin îşi face un master în „regia spectacolului contemporan” la U.A.T. Târgu Mureş, clasa profesor Marius Oltean. A avut numeroase colaborări în radio şi în televiziune, din 1997 până-n anul 2000.

Împreună cu echipa sa vă invită să vedeți premiera spectacolului ”Tanța și Costel” în această joi de 20 decembrie, de la ora 19.00, Sala Studio. O să vă bucurați cu o comedie bună de la care veți pleca relaxați cu forțe noi pentru anul care va veni. Cu siguranță acest spectacol, pentru cei care nu o să mai prindeți un bilet, se varelua și în anul 2019, va intra cu această zi de 20 decembrie în repertoriul de spectacole al Teatrului Anton Pann.