Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Premiera spectacolului – „Un dușman al poporului” la Teatrul Anton Pann

La final de stagiune regizorul Adrian Roman, managerul Teatrului Anton Pann din Rm Vâlcea, ne propune să vedem premiera unui nou spectacol- “Un dușman al poporului”. Piesa scrisă de Henrik Ibsen, „Un dușman al poporului” a fost o reacție la primirea negativă a piesei sale „Strigoii”, care a fost considerată scandaloasă pentru că ataca ipocrizia moralității din vremea sa.

“Cel mai periculos dușman al poporului și al libertății este chiar majoritatea. Poporul însuși”. După 125 de ani te intrebi dacă aceste vorbe spuse de Henric Ibsen la 1882, în piesa „Un dușman al poporului” își mai găsec rostul. Și da, par atat de actuale, chiar dacă s-a mai schimbat câte ceva. Dacă chiar vreți să vă convingeți haideți să vedeți noua premieră a Teatrului Anton Pann care aduce în realitate multe aspecte cu care se confruntă societatea actuală.

Din distribuția acestui spectacol fac parte următorii actori: Dan Pughineanu în rolul lui Tomas, Andrei Cătălin – Peter, Nicole Burlacu – Katrine, Hovstad – Andrei Brădean, Ana Șușca – Billing, Tavi Costin – Morten Kiil și Alexandru Beteringhe în rolul lui Aslaksen, toți supravegheați tehnic de Vasile Marinoiu. Sgenografia este semnată Denisse Moise si Adrian Roman, regia Adrian Roman.

Regizorul Adrian Roman, managerul Teatrului Anton Pann, a gândit de mult acest spectacol, dorindu-și să pună în scenă și un Ibsen. Așa că, în urmă cu ceva timp, a început repetițile pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de un spectacol adevărat. Pentru această oportunitate mulțumește Teatrului Anton Pann și oamenilor care i-au acordat încrederea și privilegiul de a a face teatru la la Rm Vâlcea pentru aproape 25 de ani. Și, pe final de stagiune, ne propune acest spectacol care ne întreabă dacă mai este loc pentru relații autentice într-o lume luată în stăpânire de dorința de putere, imagine publică, interese politice, superficialitate și lipsă de discernământ.

Piesa dramaturgului norvegian Henrik Ibsen „Un dusman al poporului”, spectacol pus în scenă de către regizorul Adrian Roman, va încheia stagiunea 2017-2018 a Teatrului Anton Pann. De aceea profitati și de acest spectacol de la care o sa plecați cu multe intrebări, bucurati-vă de teatru cât încă mai puteți și, haideți împreună să vedem și această premieră a Teatrului Anton Pann, eveniment care va avea loc duminică 1 iulie, ora 19.00, Sala Mare a Teatrului Anton Pann.