Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Nicu Alifantis va cânta la Teatrul Anton Pann

Teatrul Anton Pann din Rm Vâlcea are bucuria de a găzdui în ziua de marţi, 25 martie, de la ora 19.00, pe unul dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi de muzică folk din România. El va susţine un concert care face parte dintr-un turneu naţional început în decembrie 2013 la Timişoara şi care îşi propune să parcurgă 40 de oraşe din toată ţara.

Sub genericul „Mozaic”, Nicu Alifantis ne propune să ascultăm cel mai recent album al domniei sale cu piese celebre din cei 40 de ani de carieră. Anul acesta, Nicu Alifantis anul acesta împlineşte 40 de ani de carieră artistică şi de aceea îşi doreşte ca muzica sa să poată fi ascultată de câţi mai mulţi. Explicaţia de ce 40 de oraşe, simplu, pentru vrea să fie alături de noi, de dumneavoastră, aşa cum şi noi în tot acest timp am fost alături de el, de minunata muzică pe care am ascultat-o si o ascultăm în continuare cu bucurie şi cu mare plăcere. A ales Teatrul Anton Pann din Rm.Vâlcea pentru că sala din acest minunat edificiu are o acustică foarte bună.

O să fie o seară de vis, o seară de la care nu puteţi lipsi. Veţi avea posibilitatea să ascultaţi, cu emoţie, melodii care şi acum şi peste ani le vom fredona cu aceeaşi plăcere şi bucurie. Amintim doar câteva: Emoţie de toamnă, Ce bine că eşti, Decembre, Mai lasă-mă, Sfântul Valentin, Cântec pentru ea (Cântece de şemineu), Cântec de grădinar, Romanţă mică, Chiriaşul , Dacă tu ai dispărea, Vino, Apa mării, Rar, şi multe, multe alte piese.