Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Mein Kampf, bestseller în varianta digitală

Varianta digitală al faimosului manifest semnat de Adolf Hitler, Mein Kempf, se vinde foarte bine în mediul online, ajungându-se la sute de mii de descărcări, scrie The Guardian. Numărul mare de exemplare vândute se datorează faptului că mulți oameni preferă să citească această carte fără să fie văzuți, iar un ebook readar sau o tabletă le oferă posibilitatea de a face acest lucru.

Potrivit autorului și jurnalistului Chris Faraone, diverse variante ale cărții Mein Kampf au fost descărcate de pe site-ul Internet Archive de peste 100.000 de ori până în prezent, în timp ce pe Amazon, varianta de 0.99 cenți a ajuns în topul vânzărilor la categoria de cărți de propagandă și psihologie politică.

Pe de altă parte, vânzările ediției tipărite rămân foarte scăzute. Interesul publicului pentru această carte este foarte mare, dar multe persoane s-ar simți incomod să citească această carte în public. Astfel, pentru a evita privirile curioase ale necunoscuților, mulți preferă să achiziționeze varianta digitală.

Sursa: www.historia.ro