Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Marșul pentru viață 2016: Pentru viață, pentru femeie, pentru familie

Anul acesta, în luna martie, sub genericul Luna pentru viață 2016, pentru prima dată în toate județele din România și raioanele din Republica Moldova vor fi organizate manifestații sociale pro-familie, de către Asociația Studenți pentru viață. Evenimentul central al acestei luni este Marșul pentru viață, aflat la a șasea ediție în țara noastră. Anul trecut, marșul s-a desfășurat în 60 de orașe din România și Republica Moldova.

Marșul pentru viață, intitulat de acestă dată Pentru viață, pentru femeie, pentru familie, se va desfășura la Râmnicu Vâlcea în ziua de 26 martie. Marșul va porni la ora 11:00, de la Catedrala Arhiepiscopală Sfântul Ierarh Nicolae, și va parcurge, fără opriri, următorul traseu: str. Calea lui Traian, bd. Tudor Vladimirescu, str. General Praporgescu, str. Nicolae Bălcescu și str. Arhiepiscopiei.

Participanții vor purta icoane cu Buna Vestire și Maica Domnului, precum și pancarte cu mesaje: Dumnezeu este viață, Viața, dar al lui Dumnezeu, Biserica susține viața, Tinerii susțin viața, Adopția, o alegere nobilă, Pentru viață, pentru femeie, pentru familie etc.

Sfânta Arhiepiscopie a Râmnicului, cu binecuvântarea ÎPS Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, sprijină acest eveniment social, care apără și promovează viața, familia tradițională și persoana umană, potrivit revelației dumnezeiești.