Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Sursa foto: facebook.com/Corina Chiriac

Înaltă distincție bisericească oferită de IPS Varsanufie, Danielei Nane, Corinei Chiriac, Ozanei Barabancea şi Oanei Sârbu

Sursa foto: facebook.com/Corina Chiriac

Cu prilejul aniversării a patru ani de la întronizarea sa ca arhiepiscop al Râmnicului, IPS Varsanufie a instituit ordinul bisericesc Crucea Râmnicului, acordat unor personalităţi locale şi naţionale care trăiesc în spiritul ortodoxiei, sunt aproape de Biserică şi performează în domeniul lor de activitate. Printre aceste personalităţi au fost prezente şi celebrele Daniela Nane, Corina Chiriac, Ozana Barabancea şi Oana Sârbu.

Fosta Miss România, Daniela Nane, a primit Crucea Râmnicului pentru că e aproape de „cele sfinte”. Actrița s-a transformat total într-o femeie spirituală, diferită de cea care a fost când a câștigat Miss România.

Tânăra fatală care cucerea titlul de Miss România a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe. Și nu numai. Bruneta are preocupări diverse, de la rolurile sale până la interpretare de poezii în mai multe limbi, precum și lectura de texte bisericești. Mai mult, Daniela Nane a organizat și spectacole spirituale, în marile orașe ale țării.

Actriţa Daniela Nane a primit la Râmnicu Vâlcea, alături de Corina Chiriac, Ozana Barabancea și Oana Sârbu, o înaltă distincție bisericească. Daniela Nane s-a întors cu Crucea Râmnicului la gât. Această distincție se acordă unor personalităţi locale şi naţionale ”care trăiesc în spiritul ortodoxiei, sunt aproape de Biserică şi performează în domeniul lor de activitate”.

Legatura actriței cu Episcopia Râmnicului e mai veche și destul de strânsă. Daniela Nane s-a căsătorit cu fostul ministru Adrian Cioroianu, în secret, fără niciun fel de tam-tam, în urmă cu aproximativ doi ani. Ei au ales să-și lege destinele în fața lui Dumnezeu la Arhiepiscopia Râmnicului.