Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO – VIDEO: George Alexander își lansează cartea despre abuzurile Barnevenet și la CLUJ și SIBIU

Scriitorul vâlcean George Alexander, care a avut curajul să se lupte cu sistemul Barnevenet din interior și mai apoi de afară, este decis ca drama trăită de copiii români din Norvegia, smulși de lângă familiile lor de către odiosul Barnevernet, să fie cunoscută de cât mai mulți oameni.

Deja, George Alexander a început un turneu de promovare și lansare a cărții sale în România, aceasta fiind deja lansată la București și Râmnicu Vâlcea. Urmează ca scriitorul George Alexander să mai lanseze cartea ”Copiii noştri în închisorile lor! – furaţi de Barnevernet” și la Cluj și Sibiu, în biblioteca județeană ”Octavian Goga” din Cluj, în data de 23 iunie 2016, respectiv în biblioteca județeană Astra din Sibiu, în data de 30 iunie 2016.

Banii obţinuţi din vânzarea cărţilor vor fi donaţi de către George Alexander familiilor de români din Norvegia, care trăiesc drama de a le fi smulşi copii de lângă ei de către Barnevernet.

Amintim că George Alexander a demisionat după criticile aduse Serviciului de Protecţie a Copilului din Norvegia – Barnevernet în urma declanşării cazurilor Bodnariu şi Nan, ai căror copii au fost luaţi în custodia statului.