Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Dublă lansare de carte la Biblioteca Judeţeană Antim Ivireanul. Autorul Dionisie Dubinciuc va dona toate fondurile copiilor defavorizaţi

Miercuri, 7 septembrie a.c., la ora 18:00, sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea a fost gazda unui eveniment cultural deosebit. Aici, cu începere de la ora 18.00, vâlcenii au fost invitați la o lansare de carte cu scop caritabil.

Prin intermediul unei fundații, Dionisie Dubinciuc, autor al celor două cărți scoase la vânzare, „Cântecele lumii” şi „Anotimpurile unei alte lumi”, a donat sumele de bani obținute copiilor fără posibilități care se pregătesc pentru începutul noului an școlar. Prețul cumulat al celor două cărți oferite publicului este 25 de lei.

Cuvântul de deschidere al manifestaţiei l-a avut directorul Bibliotecii Judeţene „Antim Ivireanul”, conf. dr. Remus Grigorescu. Manifestarea a continuat cu prezentarea volumului de proză „Anotimpurile unei alte lumi” făcută de Ioan Barbu. Prezentarea volumului de versuri „Cântecele lumii” a fost descrisă de Emilia Dănescu (Bucureşti) şi Doru Moţoc. De asemenea, înaintea sesiunii de autografe şi cocktail, Ion Soare a prezentat revista „Rotonda valahă” nr. 2/ 2016.