Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Din nou trupa de actori păpușari a Teatrului Anton Pann pe scena Festivalului Internațional de Teatru pentru copii “Cărăbuș”- Brăila 2018

Timp de 2 zile, în perioada 11-12 august, trupa de actori păpușari a Teatrului Anton Pann va participa la cea de-a V–a ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru copii “Cărăbuș”- Brăila 2018. Ei vor prezenta în aceste două zile “Rățușca cea urâtă”, spectacol a cărui premieră a avut loc în stagiunea 2017-2018.

La această ediție, pe lângă participarea Teatrul „Anton Pann” din Ramnicu Valcea, și-au anunțat prezența: „Teatrul pentru toti” de la Pitesti, Teatrul de papusi „Guliver” din Galati, Teatrul pentru Copii si Tineret „Vasilache”, din Botosani. Din Republica Moldova sunt invitate: Teatrul Municipal de Păpuși „Guguță” din Chișinău si Teatrul Republican Muzical Dramatic „B.P.Hasdeu” din Cahul.

Povestea scrisă de Hans Christian Andersen, scenariul, regia şi scenografia semnate Valentin Ligi, este despre un pui de lebădă care a ieșit din ou într-un loc nepotrivit şi pentru că nu semăna cu ceilalți, a fost considerat urât. Din nefericire, în societate suntem etichetați şi după fizic, după cum arătăm, iar dacă nu semănăm cu ceilalți, suntem excluși. Oare rățușca noastră va reuşi să-şi găsească locul în mica ei lume? A fi diferit nu înseamnă a fi urât. Ba chiar dimpotrivă Viorica Stamate, Mioara Dospina, Felicia Ștefan, Marinela Tătaru și Cristian Bulagea, actorii păpușari din acest spectacol, îndrumați de către Dorel Perpelea, cel care semnează regia tehnică, vor face tot posibilul ca povestea spusă de ei să capteze atenția, să aducă aceea bucurie și ropote de aplauze din partea celor mici și nu numai. Le dorim mult succes și-i așteptăm cu drag acasă pentru definitivarea unor spectacole care vor fi în premieră pe scena Teatrului Anton Pann.