Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Concert simfonic „Romantismul Verii” la Filarmonica „Ion Dumitrescu”

Luni, 17 iunie 2024, la ora 19:00, Filarmonica „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea vă invită să participați la un concert simfonic deosebit, intitulat „Romantismul Verii”. Evenimentul va avea loc în eleganta Sală Lahovari și promite o seară plină de muzică rafinată și emoție.

Dirijorul concertului va fi maestrul Gheorghe Costin, cunoscut pentru interpretările sale expresive și conducerile sale magistrale. Alături de el, la pian, va străluci talentatul solist Aram Niță. Aceștia vor fi acompaniați de Orchestra Simfonică a Filarmonicii „Ion Dumitrescu”, o orchestră recunoscută pentru calitatea și pasiunea interpretărilor sale.

Programul muzical este gândit pentru a oferi o călătorie prin capodopere ale romantismului muzical:

  • Felix Mendelssohn-Bartholdy – Uvertura „Hebridele” (Grota lui Fingal) op. 26: Această lucrare evocă frumusețea sălbatică și misterioasă a Insulelor Hebride, capturând imaginația și transportând ascultătorii într-un peisaj maritim spectaculos.
  • Piotr Ilici Ceaikovski – Concert pentru pian și orchestră nr. 1 op. 23: Unul dintre cele mai cunoscute și iubite concerte pentru pian, această lucrare combină momente de virtuozitate strălucitoare cu teme melodioase și profund emoționante.
  • Robert Schumann – Simfonia nr. 4 op. 120: O operă monumentală a repertoriului romantic, această simfonie este plină de dinamism, contrasturi și o bogăție de idei muzicale.

Prețul unui bilet este de 25 de lei, iar pentru studenți și pensionari, prețul este redus la 15 lei. Abonamentele sunt de asemenea valabile pentru acest concert, oferind ocazia fidelilor abonați ai Filarmonicii să se bucure de această seară specială fără costuri suplimentare.

Nu ratați ocazia de a vă bucura de o seară de muzică extraordinară într-o atmosferă de neuitat. Concertul „Romantismul Verii” promite să fie un eveniment remarcabil, aducând pe scenă lucrări esențiale ale muzicii clasice interpretate de artiști de excepție. Vă așteptăm cu drag la Filarmonica „Ion Dumitrescu” pentru o seară de neuitat!