Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cea mai frumoasă scrisoare de dragoste din toate timpurile

Daily Mail a dat publicităţii că, în cadrul unui top realizat pentru Valentine’s Day, cea mai frumoasă scrisoare de dragoste din toate timpurile este o misivă scrisă de cântăreţul Johnny Cash soţiei sale, June Carter, în 1994.

„Tu eşti obiectul dorinţei mele, motivul numărul unu al existenţei mele pe pământ”, îi scria artistul soţiei mult iubite la aniversarea acesteia de 65 de ani. „Am îmbătrânit şi ne-am obişnuit unul cu altul. Gândim la fel. Ne citim gândurile. Ştim ce vrea celălalt fără să întrebăm. Câteodată ne enervăm unul pe altul. Poate că, uneori, fiecăruia i se pare că celălalt i se cuvine. Dar din când în când, cum se întâmplă azi, mă gândesc la lucrurile astea şi-mi dau seama cât de norocos sunt să-mi împart viaţa cu cea mai extraordinară femeie pe care am cunoscut-o”, aşa îi scria Johnny Cash soţiei.

În topul s-a mai clasat, pe locul doi, o scrisoare a lui Winston Churchill către soţia sa, Clementin, locul al treilea fiind ocupat de o declaraţie de dragoste a poetului John Keats către Fanny Brown, scrisă în anul 1819.