Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Câștigătorii concursului național “Biserica și școala din sufletul meu”

În după-amiaza zilei de luni, 11 aprilie, zi de prăznuire a Sfântului Ierarh Calinic de la Cernica, ocrotitorul Râmnicului, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie Arhiepiscopul Râmnicului, la Protopopiatul Horezu s-a desfăşurat evaluarea și premierea portofoliilor pentru concursul național „Biserica și Școala din sufletul meu”.

Sub președinția părintelui protopop Mihai Cârțan, din juriu au făcut parte Ana-Maria Istocescu, profesor de Limba română, Janina-Elena Șandru, profesor de Limba română, părintele Olimpiu-George Popa, profesor de Religie și preot misionar al Protopopiatului Horezu, părintele Mădălin Iacovescu, secretar al protopopiatului Horezu și părintele inspector Vasile-Emanoil Găman, responsabil cu catehizarea tinerilor și activități cu copiii în Protopopiatul Horezu.

Dintre parohiile care au întocmit portofolii, patru au putut să intre în jurizare datorită criteriilor stabilite. Într-un final, după calcularea punctelor primite pe fiecare secțiune, nominalizarea s-a făcut după cum urmează:

locul IV – Parohia Mateești II – coordonați de părintele Constantin Șandru și doamna profesoră Janina-Elena Șandru, cu un punctaj de 94,16 puncte.

locul III – Parohia Berbești – coordonați de părintele Ion Șolea-Mateescu și domnul profesor Vasile Nicola, cu un punctaj de 153,33 de puncte.

locul II – Parohia Zătreni – coordonați de părintele Mihail Gherghina și domnul profesor Alexandru Ovidiu Murgu, cu un punctaj de 266,41 de puncte.

locul I – Parohia Foleștii de Sus – coordonați de părintele Vasile-Emanoil Găman și domnul profesor Liviu-Bogdan Tudor, cu un punctaj de 286,33 de puncte.