Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Biblioteca Judeţeană se implică în proiectul „Vreau şi eu la liceu”

Din dorinţa de a-i atrage pe elevi să urmeze studiile liceale după gimnaziu, conducerea Bibliotecii Judeţene „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea, prin Centrul Europe Direct, se implică în proiectul „Vreau şi eu la liceu”.

Acest proiect este realizat în parteneriat cu Şcoala Rotărăşi şi Asociaţia „Vatra cu idei” din comuna Nicolae Bălcescu, judeţul Vâlcea, urmând să aibă loc în perioada 12 martie – 9 aprilie 2016.

Programul motivaţional se va ţine la Clubul copiilor, participanţi fiind elevii clasei a VIII-a din Şcoala Rotăreşti din Nicolae Bălcescu. Proiectul va avea 5 întâlniri cu voluntarii şi trainerii Centrului ED Vâlcea, pe diferite teme, care să-i ajute pe copii să-şi dorească continuarea studiilor la liceu.

„Crezând în rolul şi în impactul pozitiv al proiectelor cu finanţare europeană asupra comunităţilor vâlcene, Centrul de Informare EUROPE DIRECT Vâlcea din Biblioteca Judeţeană Antim Ivireanul va sprijini acele iniţiative locale care pot aduce o schimbare în viaţa oamenilor şi a tinerilor, în special” – susţine conducerea Bibliotecii Judeţene.