Acasă Arhiva ” Zile de coșmar pentru polițiștii vâlceni Lanț de accidente în județ

” Zile de coșmar pentru polițiștii vâlceni Lanț de accidente în județ

La începutul săptămânii, un adolescent din Drăgășani a fost accidentat în timp ce conducea un moped marca Minibike. Remus Mardan, 13 ani, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga și a fost acroșat de autoturismul marca Dacia condus regulamentar pe aceeași direcție de mers, de Gheorghe Șitoianu, de 62 ani, tot din Drăgășani.

Amândoi au fost testați cu aparatul alcool test, rezultatul fiind negativ. De asemenea, li s-au recoltat probe biologice de sânge.

În urma impactului a rezultat rănirea gravăa copilului, care a fost transportat la Spitalul Drăgășani, unde i s-a stabilit diagnosticul: fracturăgambăstângăambele oase, plăgi contuze picior stâng gleznăși escoriații umăr, cot drept și frunte.

Victimăa caniculei

Canicula a făcut o nouăvictimăîn persoana lui Dragoș Constantin, 39 ani, din Rm. Vâlcea. Acesta se afla la volanul unei Dacii 1310, iar în localitatea Copăcelu, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilăși a lovit borna kilometrică . În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că accidentul a avut loc din cauza oboselii și a că ldurii. Șoferul a fost transportat la Spitalul Județean din Râmnicu Vâlcea cu răni grave, unde i s-a stabilit diagnosticul „fracturăepifizăradius drept”.

A intrat pe contrasens

Marți, 26 iunie a.c., circulația în zona Nord a municipiului Rm. Vâlcea a fost întreruptătimp de câteva ore din pricina unui accident de circulație. Studentul Răzvan Nicolae Stănică , de 20 de ani, din Rm. Vâlcea, conducea autoturismul marca Toyota pe Calea lui Traian dinspre Nord spre Sud. La marcajul pietonal din fața blocului 21, a intrat în depășire, încă lcând marcajul axial dublu continuu. A rulat pe contrasens acroșând lateral stânga autoturismul Dacia Logan condus regulamentar de Constantin Hornoiu, 62 de ani din București.

După aceea, conducă torul autoturismului Toyota a intrat în coliziune frontalăcu un Volkswagen Golf condus de taximetristul Constantin Ivănescu de 38 ani.

În urma impactului, a rezultat avarierea taxiului și rănirea ușoarăa șoferului precum și a pasagerului, Cornel Fănilă.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.