1

‘Voi ataca in Contencios hotararea Consiliului Local’

                                 ”   A declarat Anuța Handolescu

             ” este vorba despre decizia consilierilor privind contractul de asociație în participațiune a primăriei municipiului cu societatea Setler Mina, pentru construirea unei parcări , la subsolul mall-ului River Plaza

 

             În cadrul unei conferințe de presă, prefectul Anuța Handolescu a anunțat că va ataca în Contenciosul Administrativ o hotărâre a Consiliului Local privind contractul de asociație în participațiune a primăriei municipiului cu societatea Setler Mina, pentru construirea unei parcări , la subsolul mall-ului River Plaza. „Suntem în plină procedură de a obține toate avizele necesare. În momentul de Față , așteptăm avizul Agenției pentru Protecția Mediului, deși nu este necesar. Indiferent de răspuns, voi ataca în Contencios această hotărâre” a declarat Anuța Handolescu.

Ultima inițiativă a primarului interimar Constantin Monceanu de a ridica limitatoarele de viteză din municipiu nu este întocmai pe placul prefectului de Vâlcea. Aceasta a declarat că i se pare absolut obligatoriu ca în zona școlilor să existe limitatoare de viteză: „Consider că este obligatoriu ca în zona școlilor să existe astfel de limitatoare. Haideți să facem o comparație între înainte de a fi montate și După , să vedem numărul și frecvența accidentelor rutiere de la școala cu ceas, școala nr. 10 sau liceul „Mircea cel Bătrân”. Despre cursele de mașini care se desfășurau noapte pe principalele artere rutiere ale municipiului, Anuța Handolescu a mai adăugat: „Recunosc că de când au fost scoase limitatoarele, nu i-am mai simțit. De la mine din casă, îi auzeam perfect. însă , știu că se făceau curse de mașini pe Republicii, Calea lui Traian sau Tudor Vladimirescu”.  

Magda Tolea