1

Vadim Tudor isi facea campanie electorala in curtea manastirii Cozia

În timp ce se oficia slujba religioasă a prințului Carol Mircea ” declarație șoc a șefului peremist: „Eu am venit la înmormântarea unui os regal și voi mă întrebați de o curvă”

       La înmormântarea prințului Carol Mircea, care a avut loc la mânăstirea Cozia, în timpul slujbei religioase, în biserică , și-a făcut apariția și Corneliu Vadim Tudor, însoțit de câțiva peremiști vâlceni, în frunte cu Nicolae Pătru. În biserică , Vadim Tudor n-a rezistat decât 10 minute, După care a ieșit în curtea mânăstirii la o gură de aer: „E infernal de cald înăuntru. Nu poți sta” se scuza șeful PRM. Și ca să-și mai omoare timpul, Vadim Tudor a început să împartă calendare și că rți scrise de el mulțimii de curioși care se afla în curtea mânăstirii. Politicianul din el a fost mai puternic decât imaginea de om pios pe care vrea să și-o creeze și astfel Vadim a sfârșit prin a-și face campanie electorală în curtea mânăstirii Cozia.  

       După ce a considerat că și-a făcut simțită prezența în rândul celor prezenți, Vadim Tudor a strâns presa locală în jurul lui și s-a pus pe declarații: „Am venit aici din două motive. Sunt bun amic cu prințul Paul, care e un om de bun simț și pe care l-am sfătuit de bine, zic eu, în mai multe rânduri: să nu ceară păduri, palate, castele să difere el de familia lui Mihai și m-a ascultat. S-a menținut în limite onorabile, deși drepturi are și el. Al doilea motiv este respectul Față de adevărata și marea familie de Hohenzollern. De ce iubesc eu adevărata familie de Hohenzollern? Pentru că se înrudește, chiar colateral, cu marea ducesă Ștefania de Baden, fiica adoptivă a lui Napoleon Bonaparte. Era o mare frumusețe. această mare ducesă era bunica lui Carol I. Așa că de la ea au unii descendenți ochii albaștri. Așadar, Carol Mircea este nepotul Reginei Maria și al regelui Ferdinand, care au contribuit decisiv la făurirea României Mari. Nu-mi place că i-a boicotat Mihai, care este un impostor și un trădător de țară și un profitor nerușinat pentru că nu i-a dat voie să fie înmormântat lângă iluștrii săi înaintași”.

        Vadim gentleman-ul

       Președintele a abordat și alte subiecte care țin prima pagină a ziarelor cum ar fi colaboratorii fostei Securități. Vadim Tudor s-a simțit dator să i-a apărarea jurnaliștilor verificați de CNSAS, precum și a Monei Muscă , cea care și-a scos dosarul și l-a postat pe Internet, pentru ca opinia publică să o judece. De asemenea, Vadim a mai spus că ziariștii români sunt victimele CIA-ului, pentru că americanii pedepsesc presa din acele țări unde au fost închisori CIA:  „Am fost informat de serviciile secrete. Ce se întâmplă acum, se întâmplă numai în România și Polonia, nu în Cehia, nu în Slovacia, nu în Ungaria. Voi (jurnaliștii n.r.) sunteți victime pentru că americanii pedepsesc presa din acele țări unde au fost închisori CIA”. Apoi, Vadim Tudor a mai adăugat: „Cine a lucrat cu serviciul secret al țării sale a făcut ceva pentru patria lui. Dar ăia care lucrează pentru serviciile secrete maghiare, e bine? Sau pentru KGB sau pentru Mossad, e bine? Cu consecințe economice grave pentru această țară . Nu astea sunt problemele. De pildă, eu mă simt dator s-o apăr pe Mona Muscă . E victimizată. Deși suntem pe baricade diferite, este amoral ce i se întâmplă acestei femei. Ce vor să facă ? S-o omoare? Linșăm oameni? Ce instituție e CNSAS-ul? De tortură? E inchiziția spaniolă, gestapo-ul hitlerist? Hai să termine cu prostiile astea. Întâi să-și publice ei dosarele adevărate. Sunt cel puțin 5 securiști la CNSAS”.

        Lipsă ce comunicare între Pătru și Vadim?

       Șeful PRM habar nu avea că vicele CJ Vâlcea, Nicolae Pătru, a pierdut procesul cu Prefectura Vâlcea privind schimbarea sa din funcție. Informația a ajuns la urechile lui Vadim, prin intermediul jurnaliștilor vâlceni, care l-au rugat pe acesta să comenteze situația. Facem mențiunea că Magda țolea (Vocea Vâlcii) și Marielena Popa (Indiscret) au smuls de la șeful PRM declarațiile incendiare. În rândurile de mai jos, redăm de pe reportofon dialogul purtat:

       Magda țolea: Domnule Vadim, cum comentați faptul că în procesele Prefecturii Vâlcea cu cei doi vicepreședinți ai CJ Vâlcea, vicele PSD a câștigat, iar cel al PRM a pierdut?

       Corneliu Vadim Tudor: Dați-mi voie să mă pronunț numai asupra faptelor pe care le cunosc. Nu știu această speță.

       Magda țolea: Nu v-a informat d-l Pătru?

       Corneliu Vadim Tudor: Nu, și nici nu m-a interesat, e o chestiune minoră pentru mine.

       Marielena Popa: Dar PRM-ul și-ar putea pierde mandatul de vicepreședintele la CJ”¦

       Corneliu Vadim Tudor: Nu-și va pierde mandatul. Mi-ați ridicat un subiect, o să mă informez. Deci, nu știu, ar fi o prostie să fabulez.

       Marielena Popa: Am putea înțelege că nu există comunicare între dvs. și domnul Pătru”¦

       Corneliu Vadim Tudor: Ei,  am comunicare cu domnul Pătru pe teme mai importante decât cele despre o prefectură condusă de o infractoare.

       Marielena Popa: „¦ și de un post pe care-l aveți la Consiliul Județean.

       Corneliu Vadim Tudor: Îl vom păstra.

       Magda țolea: De ce infracțiuni se face vinovat prefectul de Vâlcea, în opinia dvs.?

       Corneliu Vadim Tudor: E o hoață. Asta este. Ce vreți să vă dau fișa infracțiunilor ale coanei Anuța? Am publicat în revistele mele.  Voi nu uitați unde ne aflăm. Eu am venit la înmormântarea unui os regal și voi mă întrebați de o curvă.    

Stupoare în rândul jurnaliștilor.

       C.V. T.: Să mă dea ea în judecată, adică în ce nu are.

       Deși, cu toții suntem obișnuiți cu elucubrațiile lui Vadim Tudor, declarația șoc, făcută în curtea sfintei mânăstiri Cozia, i-a luat pe cei prezenți pe nepregătite. Să folosești un asemenea limbaj de mahala într-un lăcaș sfânt este de neacceptat pentru unul ce vrea să devină președintele României. Asta denotă lipsa de respect Față de cele sfinte și Față de oameni, în general, a lui Vadim Tudor. Ce are a face una cu alta? Indiferent cum ar fi Anuța Handolescu, ea trebuie respectată pentru că este prefectul Vâlcii, adică reprezentantul guvernului în teritoriu.