Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

UN VÂLCEAN LA LOCAL KOMBAT

Visul meu este săajung în K1 World Max, competiția supremăde kickboxing și săiau titlul mondial. Acolo evolueazăcei mai buni luptători din lume” – ne-a mărturisit tânărul Mihai Barbu, luptător profesionist în K1

Mihai Barbu este un tânăr vâlcean de numai 21 de ani, care, de curând, a reușit marea performanțăde a fi selectat pentru a lupta în Local Kombat, prima competiție naționalăde kickboxing organizatăDupă faimosul model internațional K1. Tânărul a început sportul de mare performanțăîncă din  anul 2000, când, ca boxer, a câștigat peste 50 de meciuri. Mai apoi, în anul 2005, Mihai a ales săfacă kickboxing profesionist. El a avut 7 meciuri oficiale până acum, ultimul fiind câștigat prin knok – out în fața „Pitbull-ului” Bulgariei, în data de 22 august a.c., la Constanța.

Rep.: Când te-ai decis sătreci de la box la kickboxing profesionist și de ce această schimbare?

Mihai Barbu: Acum doi ani am hotărât sărenunț la box în favoarea kickboxing-ului. De ce? Pentru că îmi place enorm de mult acest sport. Măuitam la televizor la marii luptători și speram săajung și eu odatăca ei. Am luptat cât de bine am putut când eram boxer. Speram, ca astfel, săfiu observat de cineva din K1care să măpromoveze. Acest lucru s-a întâmplat până la urmă.

Rep.: Cum ai ajuns săfi selecționat pentru a lupta în K1?

M.B.: Sincer, abia acum realizez performanța pe care am obținut-o. M-am antrenat foarte mult, zi și noapte. însă , examenul final a fost meciul de joi, 22 august 2007, când am luptat cu „Pitbull-ul” Bulgariei. Am reușit să-l bat încă din prima repriză, prin knok – out. Așa am ajuns săfiu selecționat pentru K1. Acum nu știu când va fi următoarea competiție, dar o aștept cu nerăbdare. Deocamdatămăantrenez pe „rupte”.

Rep.: Care sunt aspirațiile tale ca luptător profesionist de K1?

M.B.: Săajung în K1 World Max, competiția supremăde kickboxing. Acolo evolueazăcei mai buni luptători din lume. Visul meu este săiau titlul mondial.