Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Un psihopat a hărțuit două minore

Până în prezent, polițiștii au identificat două fetițe de 9 ani, care au fost hărțuite sexual de individ în zona Nord a municipiului Râmnicu Vâlcea ” bărbatul a mai fost acuzat de agresiuni sexuale, lucru ce i-a ajutat pe polițiști să-l descopere mai repede, aflându-se, deja, în bazele de date ale Poliției Drăgășani ” în urma anchetei Serviciului de Investigații Criminale și Biroului de Investigații Criminale Drăgășani, s-a stabilit că psihopatul se numește Marian Văduva, cu domiciliul în comuna Scundu, sat Blejani, județul Vâlcea

 

Timp de mai bine de un an, de la sfârșitul anului 2006 și până la începutul lui 2007, un bărbat de 33 de ani, din Drăgășani,  a acostat fetițe cu vârste cuprinse între 6 – 10 ani. Psihopatul le conducea în locuri izolate, unde le dezbrăca de haine și le atingea în zonele intime cu mâinile și cu gura, fărăa folosi violența.

până în prezent, polițiștii au identificat două fetițe de 9 ani, care au fost hărțuite sexual de individ în zona Nord a municipiului Râmnicu Vâlcea. Bărbatul a mai fost acuzat de agresiuni sexuale, lucru ce i-a ajutat pe polițiști să-l descopere mai repede, aflându-se, deja, în bazele de date ale Poliției Drăgășani. În urma anchetei Serviciului de Investigații Criminale și Biroului de Investigații Criminale Drăgășani, s-a stabilit că psihopatul se numește Marian Văduva, cu domiciliul în comuna Scundu, sat Blejani, județul Vâlcea. Bărbatul a fost internat la secția de Psihiatrie a Spitalului Drăgășani, unde se aflăși în prezent. Pe viitor, polițiștii vâlceni sperăca cetățenii care au auzit sau știu despre comiterea unor astfel de fapte săse adreseze, imediat, celui mai apropiat post de poliție.