Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Un impostor paraziteaza conducerea liberala

             ” „Frâncu este părtaș și va trebui sărăspundăpolitic pentru intimii domniei sale”

 

          Bogdan Tudor este un tânăr liberal care, la alegerile din vara anului 2004, a candidat pentru funcția de primar al localității Voineasa, pierzând, de puțin, importanta funcție în administrația publică locală. La solicitarea unei colege de breaslă, am consimțit să-l ajutăm electoral, prezentându-l locuitorilor comunei în culorile care-i conveneau lui, lupul schimbându-și (temporar) părul. Fărăa ne dezice de eforturile făcute gratis în campanie, facem această precizare, pentru că de abia acum ne-am putut da seama că omul știe bine sămimeze comportamentul social și politic, păcă lind mai pe toată lumea. În urmăcu câteva luni, semnalați de un grup de concetățeni de-ai lui că nu ar fi cel care se aratăși că a comis o serie de ilegalități pentru a se înavuți și a parveni, am desfășurat investigații superficiale care au relevat cele sesizate și, sub rezerva revenirii cu amănunte definitorii, am publicat cele descoperite și concluziile parțiale de atunci. Imediat După apariția materialului de presă, Bogdan Pistol, liderul tinerilor liberali, a sărit în apărarea lui Bogdan Tudor, acuzându-ne, în particular, e drept!, de exagerare și calomnie. Ba mai mult, unul din foștii noștri colegi de redacție, acum patron al unei publicații firave, nesemnificative, încă , ne-a atacat dur, folosind expresii necuviincioase, luând în gurăapăfiartăpentru cinstea liberalului avocat Tudor. Știm bine că toți cei care au sărit pe noi prin presă, au fost plătiți de Pistol, ca săne atace (cu câteva beri, ca nu-s de altăvaloare), dar nu le-am răspuns, așteptând un deznodământ legal. Și iatăcă acesta s-a produs.

          Tudor nu e cel care se dă

          Prin investigațiile întreprinse am aflat că Bogdan Tudor se recomandăa fi președintele Asociației Proprietarilor de Păduri din România (APPR) și că , în această calitate a delapidat sume mari de bani, bani pe care i-a folosit în folosul propriu. Ca mod de „operare”, am aflat că el s-a folosit de un culoar obscur pentru a convoca o Adunare Generalăa APPR, ilegal, nestatutar și fărăa exista vreun motiv care sădetermine alegeri anticipate, mințind membrii asociației că scopul întrunirii este acela de a informa de recunoașterea asociației ca fiind de utilitate publică . Montând un scenariu ieftin, Tudor a băgat în Față un comandou care a preluat inițiativa de a fi aleasăo nouăconducere, După care, ales președinte prin fals,  a preluat ștampila cu sigla APPR în mod forțat, procesul verbal de ședințăși celelalte acte ale asociației. Încercând săfacă demersurile de legalizare, de înscriere în Registrul asociațiilor și fundațiilor a modifică rilor actului constitutiv și statut, i-a fost respinsăacțiunea, lăsându-l descoperit. Drept urmare, prin Sentința civilănr. 3800/5.05.2006, Judecă toria Brașov a demascat impostura și l-a obligat sărestituie ștampila și procesul verbal de ședințăde la Adunarea Generalăprin care s-a înscă unat, deoarece, spune instanța de judecatăîn dispozitivul sentinței, „le deține fărădrept.” Suntem în posesia acestei hotărâri și ne bucurăm că avem chiar și acum proba vinovăției impostorului președinte de asociație, pe care o prezentăm în facsimil opiniei publice din care face parte și Emilian Frâncu și Bogdan Pistol, vehemenții lui apărători.

          Dacă lui Bogdan Pistol îi înțelegem susținerea, dictatăde lipsa de experiențăîn identificarea impostorilor, nu același lucru îl putem spune despre Frâncu. Fărăintenția de a-l acuza pe (încă ) liderul PNL Vâlcea, nu ne-ar mira săaflăm că are și el vreun hectar două de pădure prin părțile Voinesei, După cum au obținut păduri în munții Lotrului câțiva liberali vâlceni  șmecheri. Aceștia, pentru a-și împlini visele de împroprietărire, cu sprijinul deputatului Emilian Frâncu, l-au debarcat pe șeful Ocolului silvic Voineasa Gheorghe Diaconeasa, cel care stătea în calea multiplelor ilegalități comise de ei. Văpromitem noi dezvăluiri, pe această temă.

          Aprecieri reale 100%

          Iatăce ne-a declarat deputatul Petre Ungureanu, despre abuzivul Bogdan Tudor: „Bogdan Tudor este un impostor. S-a prezentat timp de aproape 2 ani, ca fiind președinte al APPR (Asociației Proprietarilor de Păduri din România). A păcă lit zeci de obști și sute de persoane, că rora le-a prezentat o identitate falsă. Au fost foarte mulți cei care i-au cerut lui Frâncu săse dezică public de acesta. Nu a vrut săo facă . Ca atare, este părtaș și cândva va trebui sărăspundăpolitic pentru intimii domniei sale. Din păcate, Bogdan Tudor nu este singurul care paraziteazăconducerea liberalăla Vâlcea. Îmi propun sădespăduchez.”

Romeo Popescu