Acasă Arhiva Trei șoferi băuți la volan

Trei șoferi băuți la volan

La începutul acestei săptămâni, 3 șoferi au fost prinși băuți la volan, în timpul raziilor efectuate de polițiștii vâlceni în localitățile Ocnele Mari, Berislăvești și Slătioara.

La Ocnele Mari, Constantin Smărăndescu, 32 ani, conducea autoturismul marca Dacia și a fost oprit de polițiști pentru un control de rutină. Bărbatul nu a vrut deloc săcoopereze cu polițiștii și săle prezinte actele, motivând că nu le are la el. Deoarece mirosea a alcool, polițiștii l-au testat cu aparatul alcool test. În urma testării conducă torului auto, a rezultat o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, După care i s-au recoltat probe biologice de sânge. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea autoturismului pe drumurile publice, în stare de ebrietate.

La Berislăvești, polițiștii l-au depistat pe Marius Cotârgăde 33 ani, cu domiciliul în București, care conducea o autoutilitarăDacia pe drumul județean 703. În urma testelor, s-a stabilit că șoferul avea o alcoolemie de 1,10 mg/l și i s-a întocmit dosar penal.

La Slătioara, polițiștii au organizat o acțiune, în urma că reia Octavian Șerban, de 32 ani, care conducea un autoturism Olcit pe DN 67 în stare de ebrietate s-a ales cu un dosar penal. Acesta avea o alcoolemie de 0,79 mg/l în aerul expirat și permisul de conducere suspendat.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul
Articolul precedent„Îmi crapă obrazul când aud minciunile lui Frâncu”
Articolul următorMircea Gutău a prezentat raportul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.