Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

„Traian Băsescu se va întoarce victorios la Cotroceni”

Președintele executiv al PD Rm. Vâlcea, Romeo Rădulescu este optimist

„Cred că binele va învinge răul. Balaurul cu cinci capete, respectiv PNL, PSD, PC, PRM și UDMR, va fi învins în cele din urmă. Oamenii știu ce săvoteze, știu că trebuie săspunăNU celor 322 de parlamentari care le-au anulat votul din 2004” – ne-a mărturisit Romeo Rădulescu.

 

Apele sunt tot mai tulburi pe actuala scenăpolitică din România. Odatăcu suspendarea președintelui Traian Băsescu, a început un adevărat război, pe „viațăși pe moarte”. Despre cum și în ce măsurăîl vor susține democrații vâlceni pe Traian Băsescu în campanie, am stat de vorbăcu președintele executiv al Organizației Municipale a PD Rm. Vâlcea, Romeo Rădulescu. El susține că are convingerea că românii vor da votul lor de încredere, la referendum, președintelui Traian Băsescu. Mai mult, el ne-a declarat, încrezător, că șeful statului se va întoarce După referendum, victorios, la Cotroceni. „Sunt o fire optimistăși cred că binele va învinge răul. Balaurul cu cinci capete, respectiv PNL, PSD, PC, PRM și UDMR, va fi învins în cele din urmă. Oamenii știu ce săvoteze, știu că trebuie săspunăNU celor 322 de parlamentari care le-au anulat votul din 2004” – ne-a mărturisit Romeo Rădulescu. Președintele executiv al PD – Rm. Vâlcea este de părere că prin modificarea legii referendumului, parlamentarii au dat o nouăpalmădemocrației din România. „Amendamentul la legea referendumului votat marți în Parlament poate fi asimilat cu un bilet că tre Congo. Parlamentarii ne-au arătat o primăintenție de a demola orice urmăde democrație din țară . Cred că , în scurt timp, vor fi în stare săabroge legea proprietății, doar pentru interesele lor de grup” – ne-a mai spus democratul.

În Râmnic, începe campania

După ce Traian Băsescu își va stabili o strategie de campanie, Romeo Rădulescu spune că va mobiliza membrii organizației municipale a PD pe care o conduce la Rm. Vâlcea. „Avem o structurăputernică de tineret la municipiu și, După ce președintele Băsescu își va stabili calendarul, vom începe campania. Cred că cea mai mare problemăcu care ne confruntă m este prezența la vot. De fapt, acesta este principalul nostru scop, săscoatem oamenii la vot” – mai spune democratul. Mai mult decât atât, Romeo Rădulescu este conștient că membrii coaliției anti-prezidențiale vor încerca săîmpiedice oamenii sămeargăla urne. El susține că împiedicarea unui om să-și exercite dreptul legal de a merge la vot, este un atac comunist la adresa libertății de exprimare. „Se vede cu ochiul liber că România, la ora actuală, este condusăde comuniști: Văcă roiu și cei doi consilieri ai săi, aduși din Jurassic Park. Sper sănu mai dureze mult suspendarea, altfel, mătem că cei trei vor ajunge de la Cotroceni direct la Belu” – a conchis Romeo Rădulescu.