Acasă Arhiva ȘOSELELE MORŢII

ȘOSELELE MORŢII

Bilanț tragic: un mort și trei răniți

O femeie și-a pierdut viața, alta a fost grav rănită, iar doi copii, de 1 an și 9 luni și 10 ani, au ajuns la spital, în urma a două accidente de circulație, petrecute în data de 23 august

Pe Drumul Național 7, aproape în fiecare zi are loc un accident de circulație. Tragediile se consumăcu o rapiditate uimitoare, iar oamenii mor fie pentru că se grăbesc, fie pentru că nu sunt atenți la trafic sau, pur și simplu, pentru că așa le-a fost soarta. O soartănecruțătoare a avut și Doina Bernea, de 57 ani, din București, care a murit în urma unui accident de circulație. Femeia se afla la volanul unui Volskwagen Passat, iar în localitatea Câineni, la ieșirea dintr-o curbăla stânga, din cauza neatenției, a intrat pe contrasens, lovindu-se frontal de un tir Renault, condus din sens opus de Martin Ziatko, 21 de ani, din Slovacia. 

În urma accidentului, femeia care conducea Volkswagen-ul a murit, iar pasagerii din Dacie au fost transportați la spital cu răni ușoare. Printre pasagerii Daciei se aflau și doi copii, unul de 10 ani care a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral acut închis, contuzie abdomen” și  un copil de 1 an și 9 luni care a suferit un traumatism cranio-cerebral acut închis.

Nu s-a asigurat

În aceeași zi, pe DN 67 a avut loc un alt accident, soldat cu rănirea gravăa unei femei de 46 de ani. Vasile D., 55 de ani, din Rm. Vâlcea, conducea un Tico și îndreptându-se spre Drăgășani, nu s-a asigurat corespunzător dorind sătreacă pe banda a doua de mers și a intrat în coliziune cu un Fiat, condus regulamentar de Constantin B, 22 de ani, din Rm. Vâlcea.

A fost rănităgrav Filofteia B., de 46 de ani, pasagerăpe locul din dreapta Față a Fiat-ului fiind transportatăla Spitalul Județean Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul de „fractură  umăr stâng”.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.