Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

SOSEAUA MORTII

       ” Trei ceasuri rele

 

         Cu siguranță că marți, 21 noiembrie a.c. au fost trei ceasuri rele. În această zi, pe șoselele județului, au avut loc trei accidente de circulație, soldate cu un deces, un rănit grav și avarii la autovehiculele implicate în accidente.

         A intrat în parapet

         Primul accident a avut loc la orele 13.20, pe DN 57, în localitatea Bărbătești. FRANCISC B., de 65 ani,  din orașul Jimbolia, județul Timiș, se afla la volanul autoturismului Opel  Astra, din direcția Tg. Jiu spre Rm. Vâlcea, iar pe fondul neatenției și a vitezei neadaptate pe un carosabil umed, într-o curbă periculoasă la dreapta, a derapat lovind parapetul de pe partea stângă a drumului După care a ieșit în decor. Șoferul s-a rănit grav, el fiind transportat de urgență la Spitalul Județean Vâlcea. El a fost diagnosticat cu politraumatism fractură stern, fractură coloana inel și datorită gravității accidentării s-a decis transportarea lui  la Spitalul Bagdasar București. Conducă torului auto i-au fost recoltate probe biologice pentru a i se stabili alcoolemia.

         Omorâtă în stradă

        Câteva ore mai târziu, tot pe DN 67, de data aceasta, în localitatea Slătioara un șofer a accidentat mortal pe o bătrână de 71 ani , care se deplasa pe partea dreapta a drumului în direcția de mers a autoturismului. S. VICTOR de 41 ani, conducea autoturismul Dacia 1300, din direcția  Rm. Vâlcea  spre Tg Jiu, pe fondul neatenției pe timp de noapte și ceață nu a văzut-o pe bătrână și nu a mai reușit să evite tragedia. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Horezu în vederea efectuării necropsiei. Conducă torului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

         L-a împins în tir

        În aceeași zi, în jurul orelor 18.55, pe DN 7, pe șoseaua de centură din că limănești a avut loc un alt accident. În timp ce conducea autoutilitara marca Renault, conducă torul auto D. Ioan, din jud. Timiș nu a păstrat o distanță regulamentară în mers Față de autoturismul Dacia 1310, condus de B. Dumitru, din că limănești, aflat în fața sa, iar la frânarea efectuată de acesta nu a mai putut evita impactul, proiectând autoturismul Dacia și în auto- tirul aflat în Față . În urma acestor coliziuni au rezultat  doar avarii produse autovehiculelor implicate în evenimentul rutier, nefiind persoane vătămate corporal.

Magda Tolea