Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Smarandescu – in pumnii lui Sora

        ” Local Kombat – „Revanșa”

 

          Nu au trecut decât câteva luni de la ultima galăde Local Kombat organizatăla Râmnicu Vâlcea și o alta este gata de start. Vâlcenii vor avea șansa, din nou, să-i vadă”live” pe luptători, meciul vedetăfiind cel dintre că tălin Smărăndescu și Ciprian Sora, revanșa confruntă rii în care sepepistul a ieșit net câștigă tor. Partidele vor avea loc pe data de 11 noiembrie, iar organizatorii au decis ca prețul biletelor să rămână neschimbat, adică 30 RON în tribune și 100 RON în sectorul rezervat VIP-urilor. Tichetele s-au pus în vânzare începând cu data de 6 noiembrie, iar cântarul oficial va avea loc cu o zi înainte de confruntare. 

 

          Sora favorit

 

          În opinia specialiștilor, Ciprian Sora este favorit la victorie în această partidă, chiar dacă omul lui Gigi Becali s-a pregătit câteva luni bune pentru această revanșă. De altfel, la întâlnire este așteptat și finanțatorul echipei de fotbal Steaua București, cel care va fi invitat special de promotorul Irimia.

 

          Vor săspargărecordul

 

          Recordul de spectatori la o galăde Local Kombat a fost stabilit tot la Râmnicu Vâlcea, la gala precedentă, tribunele sălii Traian dovedindu-se a fi neîncă pătoare pentru oltenii care au dorit săparticipe „live” la confruntarea dintre sepepist și stelist. Edi Irimia și compania vor săspargăacest record, mai ales că pe lângă meciurile de Local Kombat vor avea loc și cinci partide de box profesionist, în ring urmând săintre, printre alții, Viorel Simion și „Pantera” Tănăsie.

Narcis Stefan