Acasă Arhiva Sinuciderea solutia extrema a celor lasi

Sinuciderea solutia extrema a celor lasi

      Din nefericire, statisticile demonstrează că tot mai multe persoane recurg la gesturi extreme pentru a scă pa de grijile copleșitoare, alegând ca ultimă soluție suicidul. însă , sinuciderea nu este o soluție. Cei care se confruntă cu situații din care nu mai întrevăd nicio cale de ieșire,  ar trebui, mai degrabă, să reușească , prin ajutor medical de specialitate, să depășească momentele grele, fără a aduce celor din jurul lor o asemenea durere și fără a-și încheia existența într-un mod tragic.

        Ceartă cu mama

      Ion A. în vârstă de 25 ani din comuna Budești, a fost găsit spânzurat pe prispa casei de că tre o vecină, care venise să-l viziteze.  Șocată de cele văzute, femeia a anunțat de urgență poliția din localitate. În urma verifică rilor efectuate de polițiști, a rezultat, că motivul sinuciderii vâlceanului a fost o discuție în contradictoriu pe care victima o purtase cu câteva ore înainte cu mama sa. Cadavrul  a fost transportat la morga Spitalului nr. 2 Rm. Vâlcea.

        Neînțelegeri cu soția

      Zilele trecute, un alt caz de suicid a zdruncinat orașul Horezu. Eugen O. în vârstă de 38 de ani a fost găsit de tatăl său, Constantin O, spânzurat de un arbore, în grădina din spatele locuinței sale.  În camera  lui Eugen O. au fost găsite mai multe scrisori prin care își motiva sinuciderea. Bărbatul a spus că și-a luat viața datorită neînțelegerilor și certurilor cu soția sa, care se petreceau în mod frecvent. Cadavrul a fost transportat, pentru efectuarea necropsiei  la morga Spitalului Horezu.

                                                                                              ” Cristina PÎRVU

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.