Acasă Arhiva Și-a înjunghiat tatăl

Și-a înjunghiat tatăl

O simplăceartăse poate transforma într-un omor în doar câteva secunde. În cele mai multe cazuri conflictele apar din cauza băuturii, iar Aurel M., de 52 de ani, din Boișoara, avea săafle ce înseamnă săte cerți cu propriul fiu când acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice. Adrian M., de 32 ani, din Boișoara și-a înjunghiat, zilele trecute, tatăl, pentru simplul motiv că -l enerva. Cei doi se aflau într-un bar din comună, când, nu se știe din ce motiv, tânărul a sărit la gâtul tatălui său cu un cuțit amenințând că -l omoară. Nu era prima oarăcând cei doi se certau, dar a fost prima oarăcând Aurel M. a trecut prin clipe de coșmar simțind lama cuțitului rece pe gât și mult mai îngrozit a fost când a văzut sângele curgându-i pe că mașă.

Acesta a fost transportat de urgențăla Spitalul din Craiova unde medicii au concluzionat că avea o plagăprofundăprin tăiere regiunea cervicalăanterioarăcu secțiune completăa traheii și esofagului și l-au internat în cadrul secției O.R.L.

În funcție de concluziile medico-legale se va stabili încadrarea juridică a faptei și se va propune soluția procedurală.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.