Acasă Arhiva Se joaca tot cu 14 echipe

Se joaca tot cu 14 echipe

      ” Federația Română de Handbal a stabilit ca Liga Națională feminină să rămână în aceiași componență și-n sezonul 2006/2007

      Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a respins, în urmă cu ceva vreme, hotărârea ca Liga Națională feminină să aibă și în sezonul viitor 14 echipe. Zilele trecute, secretarul general Mihai Marinescu a anunțat schimbarea schimbării: toate echipele și-au dat acordul să rămână 14 formații în prima ligă! Decizia Consiliului de Administrație al FRH a stârnit reacția mai multor cluburi, cel mai vehement fiind Marian Muntean de la Cetate Deva. Acesta a declarat că i s-a cerut acceptul acum trei luni și hotărârea este luată de-abia acum, la o lună de la terminarea campionatului. „O să-i dau în judecată! Nu e posibil așa ceva… Eu am cheltuit 800 de milioane ca să scap de retrogradare, am dat prime suplimentare la jucă toare, cantonamente și ei schimbă acum. Dacă știam, îmi convenea și mie la baraj, că nu retrogradam. Gațu și Marinescu au profitat de faptul că „naționala” nu s-a calificat la Europene și au luat această măsură. Contestatari vehemenți până acum, selecționerii Tadici și Muși nu mai pot face acum scandal. Mă mir însă că ANS-ul nu se sesizează”, a declarat președintele Muntean.

După sistemul adoptat de FRH, ultimele patru echipe clasate în Liga Națională – Oțelul Galați, Rapid București, HCF Piatra Neamț și CSM Sibiu – ar trebui să susțină barajul de retrogradare la Brașov. Din cauza faptului că antrenorul a dat drumul jucă toarelor în vacanță, clubul sibian a anunțat chiar că nu va participa la baraj.

Narcis Stefan

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.