Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

SĂPTAMÂNA vâlceană PE SCURT

Se aude că datorită slabului rezultat înregistrat la ultimul sondaj de opinie, Ion Nicolae nu va mai fi preferatul liberalilor la Primăria Râmnicului. Cu un rezultat de numai 1,8% din sufragiile electoratului râmnicean, Ion (Garoafă) Nicolae nu poate candida nici măcar la funcția de portar al primăriei Râmnicului ” la sfârșitul săptămânii trecute, omul de afaceri Nicolae Sofianu a organizat, la Drăgășani, festivitatea de încheiere a Ediției a IV-a a unei tabere de sculptură. Au fost invitate toate redacțiile vâlcene, mai puțin cele ale cotidianului Viața Vâlcii și bisăptămânalului nostru ” umblăvestea prin târg că Silviu „60 de femei” Popescu intenționeazăsăcandideze la Primăria Râmnicului

 

” Promovarea în funcție a chestorului principal de poliție Dan Valentin Fătuloiu, din Inspector General al Poliției în aceea de atașat de Interne în SUA, dăsemne îmbucurătoare de democratizarea acestei instituții. Ca săscape de el, ministrul Internelor, Cristian David l-a numit șef al Biroului atașatului Afacerilor Interne în SUA. Cine crede că asta reprezintăo răsplatăa muncii polițistului comandant, se înșeală. Ca săscapi de cineva, îl promovezi. Și gata cu el. După plecarea din funcție, urmeazăsăplece „favoriții” lui. Dacă ar fi sătragem o concluzie și săpunem cap la cap informațiile deținute, ca la puzzle, atunci trebuie săspunem că „promovarea” chestorului comandant al IGPR și de la Râmnic i se trage. Mai întâi, pentru modul cum l-a susținut pe comisarul șef Adrian Cazan la conducerea IJP Vâlcea, în condițiile în care i s-a raportat PERMANENT despre incapacitatea sa managerialăși nemulțumirile ce le-a creat în sânul instituției, prin lipsa sa de principialitate și de profesionalism. Apoi, pentru că , anunțându-l telefonic pe șeful IJP că va sosi în vizităîn județ ministrul de Interne Cristian David și-a sfătuit subordonatul sănu se streseze prea rău, ministrul nefiind decât un politician care azi este și mâine zboară. Iatăcă , aflând cum stăchestiunea cu „sfatul”, ministrul l-a zburat pe Fătuloiu Urmeazăzborul acvaplanat de la Vâlcea. Răbdare, doar

” Se aude că datorităslabului rezultat înregistrat la ultimul sondaj de opinie, Ion Nicolae nu va mai fi preferatul liberalilor la Primăria Râmnicului. Cu un rezultat de numai 1,8% din sufragiile electoratului râmnicean, Ion (Garoafă) Nicolae nu poate candida nici măcar la funcția de portar al primăriei Râmnicului. În aceste condiții, Măndel șef – maestru în arta scamatoriilor politice, și-a găsit omul: pe Victor Giosan, fostul viceprimar, în prezent secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului. Eee atunci, asta este altăgâscă în altătraistă Altfel pot fi văzuți liberalii!

” Deși intuiam că autorul reclamațiilor îndreptate împotriva primarului Mircia Gutău nu poate fi decât liberalul Nicolae Dințișor, acum avem certitudinea. Aflați la DNA, am putut citi reclamația depusăde acesta împotriva primarului Gutău prin care a pus pe drumuri degeaba polițiști și procurori. Îți vine săînnebunești, nu alta. Omul ăsta trebuia săse afle la Colibași de câțiva ani buni, pentru 1000 de ilegalități comise în viața sa publică . Cum de se uităașa de repede că Dințișorul de aur din trompetăa fost schimbat din funcția de viceprimar al Primăriei Râmnicului pentru primirea de foloase necuvenite și trafic de influență? că a mai fost odatăîn fruntea bucatelor și s-a murdărit pe mâini? Votează-l dracu’, la anu’, o săvedeți!

” La sfârșitul săptămânii trecute, omul de afaceri Nicolae Sofianu a organizat, la Drăgășani, festivitatea de încheiere a Ediției a IV-a a unei tabere de sculptură. Au fost invitate toate redacțiile vâlcene, mai puțin cele ale cotidianului Viața Vâlcii și bisăptămânalului nostru. Săvămai spunem și de ce? „Democratul” om de afaceri s-a supărat pe noi pentru că am semnalat opiniei publice că a încă lcat legea, construind un etaj în plus – neconform cu autorizația de construire obținută- la Baia Comunală, din Parcul Zăvoi. Omul trebuia să-și facă un hotel de P+4 și i-a ieșit de P+5 plus acoperișul mansardat. Credeți că s-a sesizat și l-a amendat cineva de la Inspectoratul Teritorial în Construcții? Aiurea. Sofianu este liberal și șeful ITC este renumit peremisto-puristo-liberal Ion (Garoafă) Nicolae, ce se dovedește un bun camarad cu abuzivii săi tovarăși de partid. De ce s-o fi supărat pe noi Sofianu, nu-l înțelegem. Doar știe bine că pentru mai puțin decât a făcut el, Nicolae și ai lui gealați, ne-au amendat cu 3 miliarde lei. După cum nu l-a durut sufletul de suferința noastrăpe Sofianu, nu ne doare nici pe noi bucuria lui de a construi După cum îl duce capul. Îl vom chema în judecată, și pe el și pe Nicolae, în calitate de contribuabili, pentru abuzul public comis. Ce mai conteazăun dușman liberal în plus? Oricum, îi transmitem pe această cale prietenului pierdut, că și așa nu-l frecventam la Drăgășani. Sunt antecedentele anilor trecuți care spun totul. Nu ne plac aceia care au uitat de unde au plecat și care, având conturile pline de valută, cred că sunt aleșii lui Dumnezeu, stăpânind orașul! Să-și mănânce sănătos (oare?) averea agonisităși săne lase, de acum, înainte, în pace Ne este străin!

” Umblăvestea prin târg că Silviu „60 de femei” Popescu intenționeazăsăcandideze la Primăria Râmnicului. „Consider că moral și profesional îndeplinesc condițiile pentru a fi un bun primar și doresc săcâștig corect această luptăelectorală. Sunt pregătit săvin la Primărie” -zicea el printr-un ziar local. Și unde mai pui că tipul e și potent. Așa se laudă. Cică ar fi făcut sex cu vreo 60 de femei în toată viața sa, care, și acum, spune el, îl aleargăcu salteaua prin oraș, dornice de doar câteva minute de amor cu acest Don Juan, lovit de sindromul  Munchaussen. Realitatea este că nici cele 60 de doamne, pe care le-a preafericit nu or să-l voteze. Am făcut noi un calcul simplu și am ajuns la concluzia că din numărul mai sus menționat, 55 dintre ele sunt gonflabile și nu au, așadar, drept de vot, 2 nu au aflat că Silviu Popescu are de gând săcandideze la Primăria Râmnicului, iar pentru celelalte trei nu prea a făcut treabăbună. până la urmă, nu a mințit cine a zis că lauda prostească e pornitădin multitudinea de complexe care macinăun individ. Se cam potrivește, nu-i așa, profilului candidatului nostru?

” Aproape la fiecare emisiune a moderatoarei Jana Sdrealăde la Televiziunea Etalon, este invitat și câte un ziarist din presa scrisăvâlceană . Cei care au apărut cel mai des sunt Silviu Popescu și Adrian Pană, ambii având un singur subiect de discuție: primarul Râmnicului, Mircea Gutău. Nu mai departe de zilele trecute, Adrian Panăîl acuza pe edilul – șef de interese personale în legăturăcu un teren de pe lângă fosta unitate militarăde la Vlădești. Replica primarului nu a întârziat săaparăși în ultima conferințăde presăl-a atacat dur pe ziaristul Adrian Pană. El le-a mărturisit reprezentanților mass-media prezenți în salăcă cel care ar avea un interes acolo este chiar Pană. În urmăcu aproximativ un an, frații Ocnașu au depus la Primăria Râmnicului o cerere de retrocedare a unui teren de 1,7 ha situat pe lângă fosta unitate militarăde la Vlădești. Primul care a depus cererea a fost Ion Ocnașu, urmat de cele două surori ale sale. În urma solicitărilor, primăria i-a pus pe toți trei în posesie. Considerând că moștenirea i se cuvine numai lui, Ion Ocnașu a intentat proces. Aici intervine Adrian Pană. În perioada procesului, el a cumpărat de la cele două surori partea lor de moștenire. Numai că instanța de judecatăa hotărât punerea în posesie doar a lui Ion Ocnașu, lăsând pe Pană, cu buza umflată. Așadar, de aici pleacă nemulțumirea ziaristului Adrian Pană, care deși se simte cu musca pe că ciulă, aruncă „găina moartă” în curtea altora.