Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

SAPTAMANA VALCEANA PE SCURT

        ” o individă care ne-a fost și nouă colegă la ziar a primit sarcină de la Wily Cosmescu de a-i lua lui Ion Nicolae un interviu pe tema amenzii de 3 miliarde lei dată de oamenii lui slugarnici firmei noastre editoare. Rătăcita prin presă de la RTV l-a sunat pe juristul firmei noastre, l-a anunțat despre ce vrea să facă și i-a propus să vină și el cu o contra-replică la cele ce va spune discipolul lui Brătianu Nicolae cel cu mustață secuiască și burtă de bulibașă de conaționali ” reproducem un e-mail transmis redacției noastre de pe adresa de Internet a limbistului redactor șef Traian Guminski, adresă intitulată „hoitar-profesionist”. Este sincer Trai-Anus cu recunoașterea că este „hoitar profesionist”, iar lumea bună a orașului se dovedește imorală, primindu-l în cabinetele lor, la conferințele de presă sau acordându-i atenție. I se cuvine un șut în fund și o internare la Colibași ” de curând, Silviu Popescu a licitat și a adjudecat un imobil generos aflat în comuna Ionești, că ruia îi va da o utilizare de sediu administrativ. Edificiul s-a vândut cu numai 500 milioane lei

 

          ” „Înțepat la conductă”, Ion Nicolae, urmașul lui Brătianu din gruparea moțată a liberalilor vâlceni, a mai ieșit o dată la rampă, ca să se facă de tot de râs. Unde altfel se putea întâmpla asta, dacă nu la RTV Vâlcea UNU, mijloc media unde deontologia profesională este lăsată pe mâna câtorva diletanți, rătăciți, dar și tolerați printre profesioniștii de aici? O individă care ne-a fost și nouă colegă la ziar (ce a primit cartonașul roșu pentru neputința de a învăța regulile presei și cum să scrii un articol de presă!) a primit sarcină de la Wily Cosmescu directorul de programe al postului tv de a-i lua lui Ion Nicolae un interviu pe tema amenzii de 3 miliarde de lei dată de oamenii lui slugarnici firmei noastre editoare. Rătăcita prin presă de la RTV l-a sunat pe juristul firmei noastre (cu care se cunoaște bine-bine), l-a anunțat despre ce vrea să facă și i-a propus să vină și el cu o contra-replică la cele ce va spune discipolul lui Brătianu Nicolae cel cu mustață secuiască și burtă de bulibașă de conaționali. Iar cu asta fătuca de presă a considerat că și-a făcut datoria profesională, implicând și partea adversă. Numai că individa a uitat că orice instituție are un conducă tor și numai el poate hotărî ce se întâmplă în ograda sa. Pe care nu l-a contactat. Stratagema reporterului RTV a reușit și coloratul liberal cu dinții de aur și-a făcut numărul la televizor, insultându-ne și calomniindu-ne, nefiind și noi de Față . Pagubă-n ciuperci! S-au înroșit telefoanele noastre cu mesaje de prietenie și sprijin primite de la unii oficiali ai județului, politicieni, conducă tori administrativi, oameni de afaceri și avocați. Cu toții l-au acuzat pe individ de impotență profesională, lipsă de caracter și vendetă politică . Sprijinul prietenilor cunoscuți sau necunoscuți a venit ca un balsam pe sufletul și onoarea noastră terfelită de un individ mincinos, traficant de influență, corupt si lipsit de caracter. Iată un fragment din cele ce ne-a declarat unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din județ (redăm din memorie): „Stați liniștiți și nu vă faceți probleme. Ion Nicolae este degeaba în administrație și în politic. El are valoare numai pentru șeful său liberal. Am râs copios, privindu-l cum își făcea campanie electorală, cu cazul firmei dumneavoastră. Doamne, dar ce urât dă la televizor! Urâțenia sufletului său se vede și printre acuzații, iar dacă asta îi place șefului său liberal, foarte bine Alegerile se apropie. Cu siguranță, electoratul îi va sancționa dur, iar aceiași pedeapsă o va primi și partidul ce-l găzduiește pe Nicolae. Încet, încet, liberalii vâlceni își pierd cota electorală și încrederea în proprii conducă tori”.

          ” Nu înțelegem de ce conducerea postului de televiziune Vâlcea UNU tolerează astfel de practici, încă lcând nu numai deontologia profesională, dar și încrederea noastră în prietenia manifestată Față de noi. Autoarea interviului ar trebui sancționată, chiar dacă în spatele ei s-ar afla masonul Cosmescu, cel care i-a spus unui prieten comun că ar fi fost înaintat la gradul de general, fiind ofițer acoperit de informații. Doamne, ce lume bolnavă! Pe această cale cerem actualei conduceri a postului de televiziune Vâlcea UNU să ne ofere posibilitatea de a răspunde acuzațiilor făcute de liberalul (aflat deja în campanie electorală) Ion Nicolae, spațiul de difuzare și durata dreptului la replică planificându-se la aceiași parametri care i-au fost acordați lui. Astfel, vom interpreta refuzul ca un act de inamiciție, de persiflare, sesizând despre aceasta CNA-ul.

          ” Zăluzii de Muc cel Mic și Trai-Anus Gumilingul Cinnilingus ot Lingceapuc de la „Ziarul de Vâlcea” au înnebunit de tot. Dezaxații, în ziarul dezavuat chiar și de fostul său mentor deputatul Aurel Vlădoiu, bi-săptămânal tipărit în 500 de exemplare și vândut în procent de 45%, s-au bucurat de amenda ilegală dată de „înțepatul la conductă” Ion Nicolae. Dacă până acum am considerat atacurile celor doi derbedei (indivizi care au mâncat pâine din mâna noastră, primindu-și simbria teatrului jucat cândva Față de noi, pe când se făceau că ne respectă) drept scandaluri făcute pentru a-și mai vinde și ei imunda fițuică , de acum știm cum stau lucrurile. Altu-i scopul lor. Au declanșat vendeta. Care pe care! Ridică m mânușa și purcedem la contraatac. Stați cu ochii pe ei. Dar până atunci, reproducem un e-mail transmis redacției noastre de pe adresa de Internet a limbistului redactor șef Traian Guminski, adresă intitulată „hoitar-profesionist”. Este sincer Trai-Anus cu recunoașterea că este „hoitar profesionist”, iar lumea bună a orașului se dovedește imorală, primindu-l în cabinetele lor, la conferințele de presă sau acordându-i atenție. I se cuvine un șut în fund și o internare la Colibași. Pentru reeducare. Băieții de acolo, aflați în abstinență, au nevoie de un Trai-Anus Gumilingus Cunnilingus. L-ar vindeca de năravul de acum, redându-l familiei cu bigudiuri în cap și manichiura făcută. Bașca niște fundițe pe care și le va pune noaptea în păr, ca semn al identifică rii sale pe întuneric.

Date: „Guminski Traian” hoitar_profesionist@yahoo.com

Subject: 3 miliarde!To: vocea123@yahoo.com

„Ce bine-mi pare că ai luat țeapă, ce bine-mi pare că ai fost amendat! Atâta ură, răutate și minciună câtă ai aruncat asupra mea merita 3 miliarde! Tu ai fixat prețul iar Scorpionii nu rămân datori niciodată. Nu vei scă pa doar cu atât. O să te falimentez în timp! Vierme mic și jegos ce ești!” Sunt inutile comentariile.

 

          ” Silviu Popescu, ziaristul revenit acasă după o odisee prin America încearcă și el să intre în lumea afacerilor vâlcene. Doar nu a făcut degeaba a făcut atâta zarvă în jurul lui și publicațiilor pe care le conduce. De curând, omul a licitat și a adjudecat un imobil generos aflat în comuna Ionești, că ruia îi va da o utilizare de sediu administrativ. Edificiul s-a vândut cu numai 500 milioane lei. Fericitului ziarist a câștigător corect licitația. Succesul său vine să infirme zvonurile despre un iminent faliment al firmei pe care o conduce (din cauza unui credit întârziat în achitare) și confirmă norocul care a dat peste el, după ce a înjurat copios câțiva oameni de afaceri râmniceni, acuzându-i de îmburghezire și ilegalități. Oare de ce și-o fi schimbat, între timp, stimabilul Popescu optica privind construirea Mall-ului River Plaza? Vă invităm să nu trageți concluzii pripite. El nu este coruptibil. Poate că i-a venit mintea la cap (unii zic că este imposibil) și, la fel ca și pisoii, a făcut ochi după mai multe luni de zile de zbateri febrile și înjurături notorii. Fii bine venit în lumea afacerilor, Silviu Popescu. Arată-te american. Banii nu au miros.

                                                                                                                      ” Pataliputra