Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

SAPTAMANA VALCEANA PE SCURT

” zvonuri neconfirmate, încă , dau ca sigurăschimbarea inspectorului șef al IJP Vâlcea, Adrian Cazan, sancțiune hotărâtăde ministrul Administrației și Internelor, Vasile Blaga ” Ion Nicolae zis și Dințișorul de Aur – acest copilu Î minune a lu Î PNL – a avut impresia că râmnicenii sunt cumva retarzi și că -l vor prefera pe el în detrimentul unui fost primar al Râmnicului, om de o probitate moralăireproșabilă, Sorin Zamfirescu ” deși nu ar fi trebuit săne surprindă, am aflat cu stupoare că ziaristul Eduard Dulăcioiu, individ despre care se vorbește prin târg că -și batjocorește periodic și părintele, ne-a că lcat și pe noi în picioare, cu un așa zis articol pamflet, dezgustător

 

        ” Șandramaua liberalăde la centru începe săscârțâie, concomitent cu vasul care se scufundă. Liderul național că lin Popescu Tăriceanu își pierde încet, încet aroganța și siguranța manifestatăpublic. Se apropie și ziua debarcă rii lui. Se pare că adevăratul conducă tor (din umbră) al acestui partid Dinu Patriciu schimbăgarda organizației naționale, ca sănu se repete soarta țărăniștilor. Șmecherul de Tăriceanu, După ce a pus profundorul în ușa președintelui Traian Băsescu, contrându-l pe acesta, acum își cautăadepți în provincie. Ca sănu fie debarcat. Și de unde, cu câtva timp în urmă, începuse sățese o plasăde intrigi ca să-l scufunde pe Emilian Frâncu liderul PNL Vâlcea pentru vina de a spune că este un dictator și oligarh în partid, asezonându-l cu urină, ca pe un closet sau un membru MISA, acum îi cautăsprijinul. Surse liberale creditate cu maximăseriozitate, ne-au informat că Tăriceanu l-a avut în cabinet (nu la așternut, cum zic ghicitoarele cu că rți) pe Frâncu timp de patru ore. Ce au discutat, numai ei și Dumnezeu știu, dar vâlceanul nostru s-a lăudat că de acum îl are în portofel pe Tăriceanu (are ce are omul ăsta cu portofelul, unde zice că i-a băgat mai pe toți ziariștii locali care-l tămâiază, acum, de viu), că ruia i-a cerut tot ce a vrut el. Și a primit. Bine ar fi ca în timpul celor patru ore de dialog secret, săfi discutat despre dezvoltarea județului, atragerea de noi investiții și nicidecum despre Primăria Râmnicului. Asta i-a devenit marota Frâncului. Răbdători, închidem ochii și așteptăm începutul lunii noiembrie, dar și pedeapsa divină. Păcat că , uneori, aceasta alunecă spre cei dragi din jurul lui.

          ” Zvonuri neconfirmate, încă , dau ca sigurăschimbarea inspectorului șef al IJP Vâlcea, Adrian Cazan, sancțiune hotărâtăde ministrul Administrației și Internelor, Vasile Blaga. Știrea vine în contradicție cu punctul de vedere al inspectorului general al Poliției Dan Valentin Fătuloiu, care, la conferința sa de presăde săptămâna trecutăa avut numai cuvinte de laudăla adresa inspectorului șef, comisar Adrian Cazan. Ba, mai mult, am aflat că la întâlnirea înaltului demnitar polițist dâmbovițean cu activul polițienesc vâlcean, toți cei care ar fi vrut să-i aducă reproșuri șefului IJP, erau reduși la tăcere cu gesturi vehemente și luarea cuvântului. Dar, se spune că la MAI, aprecierea șefului instituției vâlcene, este inversă. Nu știm cât de adevărate sunt aceste zvonuri, dar știm că la IJP Vâlcea se vor face niște schimbări, cât de curând. până la ce nivel vor fi făcute înlocuirile, nu știm, dar se are în vedere promovarea comisarului Eugen Neață adjunct al comandantului Poliției Municipiului Rm. Vâlcea și pensionarea șefului Resurselor Umane – Management comisar șef Florin Stancana. În cazul schimbării din funcție a comisarului Adrian Cazan, este agreat un interimat asigurat de comisarul Nicolae Sărdărescu în prezent inspector șef adjunct. Zvonurile despre poliție și polițiști (venite tot din zona acestei instituții) vizeazăschimbări și la vârful Inspectoratului General al Poliției Române, noul promovat (din rezerva politică de cadre) fiind o mare surpriză Vom trăi și vom vedea. Schimbarea stăpânilor, bucuria nebunilor!

          ” La PNL Vâlcea, apele sunt tare tulburi, mai ales că recentul sondaj de opinie pentru candidatul la Primăria Râmnicului a încins spiritele liberale. Deși nu avem un rezultat oficial al sondajului realizat, la bursa zvonurilor cele mai că utate sunt cele privitoare la Ion Nicolae zis și Dințișorul de Aur. Acest copilu Î minune a lu Î PNL Vâlcea a avut impresia că râmnicenii sunt cumva retarzi și că -l vor prefera pe el în detrimentul unui fost primar al Râmnicului, om de o probitate moralăireproșabilă, Sorin Zamfirescu. Ei bine, din câte am aflat, în sondajul realizat la comanda PNL Vâlcea, primul în opțiunile râmnicenilor este Sorin Zamfirescu. Cu siguranță, că la întâlnirea cu presa de luni, 23 octombrie a.c., deputatul Emilian Frâncu va face public sondajul realizat, asta pentru ca Ion Nicolae săcoboare cu picioarele pe pământ și săse ducă săcandideze la Băbeni. Acolo, cu siguranță, conaționalii săi îl vor vrea în fruntea urbei.

          ” Deși nu ar fi trebuit săne surprindă, am aflat cu stupoare că ziaristul Eduard Dulăcioiu, individ despre care se vorbește prin târg că -și batjocorește periodic și părintele, ne-a că lcat și pe noi în picioare, cu un așa zis articol pamflet, dezgustător. Cititorul a aflat (și) de la el că firma noastrăa fost amendatăpentru indisciplina manifestatăîn construcții și că la conferința de presăelectoralăorganizatăde sub-inginerul minier Ion Nicolae ajuns șef peste inginerii constructori de la Inspecția județeană în Construcții, Muc cel Mic zis și Tiberiu Pârnău de la „Ziarul de Vâlcea” s-a manifestat vehement împotriva noastră, pregetând, totuși, săscoatăcuțitul ca sătaie reprezentanții firmei insultatăde organizator și de derbedeii de presăpotrivnici prezenți. Oare ce-i nebunia asta? Halal spirit de breaslă. Orbiți de ura împotriva noastră, ei s-au făcut că nu observăintenția liberalilor de atentat la libertatea presei, încercând (ilegal) săfalimenteze firma editoare a „Vocii Vâlcii”. Pentru a pune la punct lucrurile și, totodată, pentru a pune punct relației de presăcu lichelele menționate, ne informă m cititorii că indivizii ăștia care au lucrat cândva în redacția noastrăși au mâncat mult timp la aceeași masăcu noi, pretinzând că ne sunt prieteni, au plecat, de bunăvoie, din redacție, atunci când le-am demonstrat că educația le este precară, iar caracterul subunitar. Ura împotriva noastrăși a tuturor, s-a acumulat de-a lungul timpului, După ce limfuroii au constatat că sunt ignorați de mai toată suflarea profesională, ca niște mercenari și impostori veritabili ce sunt. Apoi, alungați de peste tot, După ce și-au făcut ziar și acum se dau proprietari, năimiții înjurăpe cine apucă , dar și pe noi, cei de la care au primit respect, prietenie și simbrie. Ei și, ce pierdem? Proștii tot proști rămân, iar timpul le va cimenta locul în societate. Fițuicile lor, tipărite în 500 de exemplare pe apariție, vor dispărea, După 1 ianuarie 2007. Veți vedea Dar cum domnișorii sunt obișnuiți cu linsul scrisorilor (în special Muc cel Mic, perechea lui TraiAnus Gumilingus – Guminski), nu le plângem de milă. Vor avea masa asigurată. Mâncați băieți, mâncați că vă- Îngrașați cu (nilingu) linsul!

          ” Am primit la redacție o scrisoare care, prin conținutul ei, ne-a impresionat. Semnatarul este unul din tinerii vâlceni cu o mare experiențăși o largădeschidere spre occident, membru Mensa – organizația persoanelor cu un IQ de peste 132 de puncte, inventator invitat insistent de  Bill Gates sămeargăsălucreze în „echipa creierelor românești” din compania sa. până acum, el a refuzat politicos. Dar de ceva timp, „văzând haosul din politic și neputința guvernării conform înțelegerilor electorale statutate”, tânărul aflat în pragul deznădejdii, a hotărât săplece definitiv din țară. La rugămintea sa, nu-i dezvăluim identitatea, dar nici nu publică m în totalitate mesajul transmis tinerilor lui concetățeni. Nu suntem întru totul de acord cu el și dacă edităm un fragment din epistolă, o facem pentru a-i arăta că ne respectăm cititorii, chiar dacă punctele noastre de vedere, privind politica și politicul, nu coincid. Așadar, iatăun fragment: „România trebuie săse delimiteze clar de oameni cu un trecut ca Băsescu, adică românii trebuie săaleagăși altceva decât Năstase sau Băsescu, care provin din același partid unic, acum unii fiind de dreapta, stânga, centru sau margine, de fapt aceiași securiști nemernici, care ne-au furat țara, iar acum se pregătesc s-o lase moștenire progeniturilor lor. România a fost prinsăîn c l gol, în toate momentele cruciale ale istoriei, tocmai datorităcorupției, jafului și tică loșiilor politicienilor, care au condus aceastățară. Între anii 2008-2020 se prefigureazăcă România va trece printr-o crizămajoră, iar jocul la douăcapete nu mai ține demult. Cu Băsescu, ca președinte, pentru încă un mandat, țara este condamnatădefinitiv. Avem nevoie de tineri cu experiențădornici de a schimba sistemul tică loșit creat de alde Băsescu și gașca mafiotăcare conduce țara, pentru care siguranța naționalăînseamnăsiguranța lor, a furtului. Traian Băsescu nu poate vorbi despre sistemul tică loșit, deoarece el este promotorul acestui sistem. Din anul 1990 el s-a aflat în permanențăla guvernare, în cadrul partidului unic securisto-comunist. Acum, am realizat că , de fapt, „œlibertatea” noastrăeste cu mult mai „œîntemnițată”, decât în anii Ceaușeștilor, realizând că avem o Justiție care nu va apăra nicicând drepturile tuturor românilor, ci doar a anumitor români, a acelora care ne-au ascuns mereu ADEVÃRUL. Urmărind ultimele evenimente politice, am renunțat sămai aștept. Este și așa destul de mult pentru mine. Toate motivele așteptării au expirat, iar oportunitățile, pe care aș fi dorit săle găsesc în țară, le aflu în cu totul alt loc. Văd sloganurile din fața Palatului Parlamentului, păzite de doi bărbați care joacă table și se întrețin cu douăpahare. Sper că măcar au suc în ele. Văd protestul unui ziarist, jignit de președintele țării. Însă, nu se simte deloc jignit de mizeria și sărăcia pe care o vede în jurul lui. Văd protestul sanitarilor, care seamănăla fel de mult, cu mitingul homosexualilor. Văd protestul avocaților, care compromite siguranța societății civile. Văd niște politicieni, guvernanți, opozanți, parlamentari (sau cum s-or mai numi ei) cum „transpiră” pentru interesele lor, dar nu și ale celor de care sunt plătiți. Tot ce văd, este numai ÎNȘELÃCIUNE. Așa că nu mai aștept nimic”. Fărăcomentarii

          P.S. – La data de 4 august 2006, în „Mensa” – România erau oficial 48 de membri. Cu 41 mai mulți decât în noiembrie 2004, când în organizație mai rămăseserădoar 7 membri, restul de până la 300 emigrând peste granițe.

                                                                                                                                    ” Pataliputra