Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

SAPTAMANA VALCEANA PE SCURT

            ” Vizita premierului Tăriceanu a trecut. Au mai rămas doar ecourile ei ” E trist, chiar foarte trist, să vezi cum partidul care a făcut atât de mult pentru români, de la 1848 încoace, a ajuns să fie condus de o gașcă multinațională de mercenari cu interese, atitudini, temperamente atât de diferite de ale noastre, ale românilor sadea ” un rom îl vede pe Voiculescu sau pe Mădălin Voicu și zice ; „Ăstă-i de-al nostru” ” în timpul vizitei de partid și de stat a premierului Tăriceanu, am stat cu ochii pe liderul vâlcean al liberalilor, Emilian Frâncu, mai toată ziua ” puțini știu că „Mandea liberalul”, zis și Emilian Frâncu a ajuns un fel de „poștaș” al femeilor liberale vâlcene ” liberalii sunt pe cale să mai piardă două organizații din teritoriu ” cu urcușul până la Muereasca, comună aflată la limita județului, în granița de N-V, parlamentarul liberal Norica Nicolai s-a descurcat onorabil

 

 

            ” Vizita premierului Tăriceanu a trecut. Au mai rămas doar ecourile ei. Dacă ar fi să se dea niște note prestației celor trei mari liberali prezenți în staff-ul guvernamental, cea mai mare notă ar primi-o Gheorghe Flutur. ținuta, discursul, eleganța comportării, dar nu în ultimul rând mesajul public de pace transmis lui Theodor Stolojan, îl evidențiază de departe. Aflat alături de cei trei demnitari politici Tăriceanu, Flutur și Nicolăescu, deputatul Emilian Frâncu a făcut notă discordantă. Gras, cu mustață că nită și burtă de bulibașă, nu-și mai încă pea în haine de cât de plin era. În nesimțirea lui, și acum, liderul liberal vâlcean, ne-a mai insultat o dată, arătându-și caracterul. După ce redactorul nostru prezent la conferința de presă organizată la finalul vizitei a pus o întrebare incomodă premierului Tăriceanu, ministrul Nicolăescu l-a întrebat de la ce publicație este incisiva ziaristă. Băgându-i mustața în ureche, Emilian Frâncu i-a zis: „Aaa, este de la un ziar de c at”. Bravos națiune. Uite unde era coprofagul județului. În fruntea unui partid ce începe să miroase. Să vină vidanja! Pute. Frâncu și-a dat licența în coprolelie. Iată ce expresii „de duh” a folosit el până acum, public: „sunt nouă filiale care s-au întâlnit să discute problema partidului care merge ca un c r, ca un c at”, „mi se rupe c u Î de acest partid de c at care a ajuns PNL”, „mă p ș pe Tăriceanu”. Și Moliceanu alias Motocicleanul, ce zicea? Nimic. Se lăsa micționat de coprefagul Frâncu. ținem să le răspundem tuturor celor care se întreabă ce  a fost cu dizidența aia de la Micești a bulibașei de liberali de la Vâlcea. Nimic. Ea pare frumoasă, dar lipsește cu desăvârșire. Nimeni nu își periclitează poziția avantajoasă de la ros ciolanul din exces de zel și îngrijorare pentru soarta partidului. Dacă PNL a început să facă ordine în partid, ar trebui să-și desăvârșească lucrarea cu măturarea ultimului clănțău, coprefagul și coprolelistul Emilian Frâncu. Vedeți de ce ne zice obezul acesta liberal că suntem de c at? Pentru că -l deconspirăm în proasta lui educație formată După ce a plecat de la mămica lui de acasă!

            ” E trist, chiar foarte trist, să vezi cum partidul care a făcut atât de mult pentru români, de la 1848 încoace, a ajuns să fie condus de o gașcă multinațională de mercenari cu interese, atitudini, temperamente atât de diferite de ale noastre, ale românilor sadea. Chiar caracterul național din titulatura PNL a fost uitat, el putând fi înlocuit cu termenul Internațional. În acest fel, PNL s-ar putea transforma în PIL – adică Partidul Internațional Liberal. Nimeni nu poate crede că această gașcă pestriță, formată dintr-un grec, un machedon, un ungur, un lipovean și un armean poate măcar să stea ÎN UMBRA marilor înaintași liberali ai PNL… Cu această adunătură la cârmă, PNL se va scufunda până la 6-7 % , iar mercenarii multinaționali vor fugii ca șobolanii pe la alte partide „cu seva”. Mentalitatea omului de rând este următoarea: 
            ” Un rom îl vede pe Voiculescu sau pe Mădălin Voicu și zice ; „Ăstă-i de-al nostru” și se afiliază sau votează cu partidul acestora  ” un ungur îl vede pe Marko Bella și zice : Ăsta-i de-al nostru” și se afiliază și votează UDMR ” un român îl vede pe Tăriceanu, pe Hasotti, pe Orban, pe Vosganian și zice : „Ăștia nu-s de-ai noștri ” și nu se afiliază sau nu mai votează PNL , pentru simplul fapt că sângele apă nu se face. PNL a primit un scor bun la ultimele alegeri în primul rând pentru că oamenii au votat-o pe Mona Muscă , pe Theodor Stolojan, pe Valeriu Stoica și pe alți români liberali.

            ” În timpul vizitei de partid și de stat a premierului Tăriceanu, am stat cu ochii pe liderul vâlcean al liberalilor, mai toată ziua. Camera noastră de luat vederi l-a surprins cum lua plăcuța pe care scria numele deputatului Bebe Ungureanu, colegul său de partid și o ducea cât mai departe de locul unde trebuia să stea premierul. Unul dintre oamenii noștri de la PNL ne-a șoptit că exasperat de eclipsarea la care l-a supus permanent avocatul Bebe Ungureanu, Frâncu a dat ordin lui Ion Nicolae ca acesta să fie ținut cât mai în umbră, cât mai departe, să nu-l remarce premierul. De altfel, prinzându-se de cele ce-i face Frâncu, Bebe Ungureanu a și plecat acasă. Cu proștii școliți, nu-i bine să te pui

            ” Pe forumul ziarului „Ziua”, în subsolul articolului intitulat „Mă p.. pe Tăriceanu!”, un cititor cu nick name-ul „Costy” a întrebat ce fel de prieteni poate avea Ludovic Orban?  „Răspunsul este la îndemâna oricui. Unul din prietenii dumnealui este partenerul de convorbire și s-a lăsat gâdilat la timpan de măgăriile acestui mitocan. Nu bag sama că șeful liberalilor de București să-i fi atras atenția, să-l fi pus la punct, la respect, să-l aducă – cumva – la realitate. Care realitate? când, de fapt, asta este realitatea în care se bălăcă resc „pretenarii” patricieni liberali. PS: Ziarul Ziua prezintă dezvăluirea scandaloasă trunchiat! Lipsește din convorbire partea în care Orban recomanda „pretenului” din provincie o pedeapsă blândă pentru groparul PNL-ului (Tăriceanu n.r.) Acea parte a convorbirii m-ar fi interesat mult mai mult decât ieșirile grosolane ale „derbedeului” șef de la filiala liberală!”. Fără comentarii Tot pe același forum, tronează întrebarea pusă de  „Giculica zbanghiul-turbat din Lumea de Apoi”: „Nu cumva individu’ ăsta, Frâncu e unul din pediștii vârâți în PNL cu scopul de a diviza PNL?”. N-am zis noi. Cititorul ziarului Ziua.

            ” Puțini știu că „Mandea liberalul”, zis și Emilian Frâncu a ajuns un fel de „poștaș” al femeilor liberale vâlcene. Din dragoste pentru premierul că lin Popescu Tăriceanu, liberalele din PNL Vâlcea au strâns 3.900 de semnături ca să-l aducă pe șeful executivului în Vâlcea. Gurile rele spun că aportul deputatului Emilian Frâncu la vizita premierului este foarte „important”. Mai exact, doamnele liberale au făcut invitația, iar „Mandea” a dus-o, în calitatea sa de sol. Iată, cum trebuie să fi sunat dialogul dintre Tăriceanu și „postmen-ul” Frâncu:

„Tu ești Frâncule?”/ „Da, Tăricene?”/ „Ai venit să mi te p..și?”/ „Orice gând ai premiere și oricum vei fi sosit/ Cât suntem încă pe pace, eu îți zic: Bine-ai venit! Despre partea închinării însă, Tăricene, să mă ierți/Dar acu Î vei vrea cu Norica și Flutur ca să mă cerți /Cum? Când lumea mi-e deschisă, a ierta gândești că pot/ Ca întreg PNL-ul să se-mpiedice de-un Frânc? O, tu nici visezi, deputate, câți în cale mi s-au pus! toată floarea cea vestită a întregului PD etc, etc”. Cu mare greutate, Tăriceanu acceptă invitația și-l rugă pe Frâncul să-i citească , în semn de pace, la ceas de seară, povestea „că lin Nebunul”. După ce se despărți de că lin, Frâncul stătu treaz-trezuț, o noapte întreagă, regretând amar că l-a supărat pe împăratul, pardon șeful liberalilor.  Odată sosit la noi în județ, „Mandea Poștașul”, îi spuse că îl apreciază că a venit la invitația femeilor liberale, care i-au trimis o adevărată scrisoare de dragoste. „Ele vă iubesc, domnule președinte, dar noi, noi, vă iubim mai mult!”  Și așa, Frâncul a scris prima carte adevărată din viața sa, „De ce îl iubesc pe Tăriceanu?”, semnată cu pseudonimul, Emircică Frâncă nescu.

            ” Liberalii sunt pe cale să mai piardă două organizații din teritoriu, tot din Moldova. Conform unor surse din PNL, organizația de la Bacă u, dezamăgită mai ales de eșecul actualei guvernări privind revitalizarea platformei industriale de la Onești, se pregătește de tranziție în masă, urmând exemplul colegilor de la Botoșani. Liberalii băcă uani poartă discuții avansate cu Theodor Stolojan și Valeriu Stoica. Aceleași surse ne-au precizat că și primarul Romeo Stavarache, susținător până nu de mult al lui Tăriceanu, speriat de posibilitatea de a deveni un președinte fără organizație, se gândește și el să treacă la noua formațiune. Liderul de la Bacă u ar fi purtat deja câteva discuții preliminare cu „exclușii”. La închiderea ediției, am aflat că organizația de la Neamț, în frunte cu președintele acesteia, Gheorghe Ștefan, se gândește să treacă cu arme și bagaje în tabăra lui Stolojan și Stoica. Viitorul pare clar. Vremuri bune prinde PNL-ul În curând, cei care au fost dați afară din PNL pentru că au susținut ideile fostului consilier prezidențial Theodor Stolojan se vor întoarce glorioși în partid. Totul fiind doar o chestiune de timp. Pe când va trece Emilian Frâncu în tabăra lui Stolojan, că doar și-a pregătit deja terenul micționându-se (verbal) pe șeful lui de până acum?

            ” Cu urcușul până la Muereasca, comună aflată la limita județului, în granița de N-V, parlamentarul liberal Norica Nicolai s-a descurcat onorabil, a urcat cu ajutorul autocarelor filialei județene, acele auto mișcă toare care au putut face față gabaritului politic, și nu al celui fizic. După traseul parcurs în coloana guvernamentală, feminina delegației nu a găsit de cuviință decât faptul de a-și face campanie electorală într-o grădiniță din localitate. Vă imaginați? „Ciocul mic, că acum suntem noi la putere” în ce ipostază s-a prezentat în fața țăranilor din Muereasca? Adică , era acel individ care, din dorința de mai bine, a urat viitor strălucit generației de doi, trei ani, copiilor din comuna vizitată. „Intenția nu este rea, imaginea o strică pe Norica! După ce că s-a făcut de tot râsul națiunii, După ce că a stricat imaginea Parlamentului, Norica își imaginează că poate prosti copiii din vârful muntelui. Poate, dacă nu mai reușește cu adulții, Norica își imaginează ca fiind victime clare firavii, progeniturile românilor de rând. Se înșeală amarnic!” – ne-a declarat un individ șters și fără personalitate.

Am vorbit cu un cetățean din Muereasca care ne-a destăinuit: „Este o femeie frumoasă, arată a jigodie și este rea După buze, cred că țipă mult. Dacă ar fi pe mâna mea, să vezi ce politică radicală aș aplica cu ea!”. Am încheiat citatul! Impresiile celor din exterior sunt categoric subiective, nu relevă adevărul despre persoana în discuție, drept pentru care am apelat la opinia, nealterată, a copiilor din grădinița luată cu asalt politic de „Norica Burica”, a mai tare în clanță liberală la ora actuală” . Vă prezentăm părerea unui copil. Dănuț Găurici, trei ani și câteva zile: „Arată bine pentru vârsta ei! Știu că este verișoară cu Tutancamon, din familie a că pătat tupeul cu care se manifestă, nu mă miră!”

                                                                                          ” Pataliputra