Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Prostitutie pentru toate buzunarele nevoile si motivele

     ” Se diversifică „oferta” pe Valea Oltului ” Laura Iacob din București spune că ea vede prostituția ca pe o libertate de exprimare: „toată lumea are o impresie proastădespre prostituție. Ei nu pot înțelege că noi așa ne exprimăm. Eu, de exemplu, consider că asta e menirea mea. De la 18 ani măprostituez. Soțul meu știe unde măduc pe fiecare searăși mălasăsăfac ce vreau eu”

 

         Raziile jandarmilor prin parcări le rău famate de pe Valea Oltului nu mai sunt de mult timp o surprizăpentru prostituate. Cu toate acestea, de fiecare datăjandarmii găsesc zeci de „fetițe” așteptându-și cuminți clienții și se lasăcu amenzi grase. Joi seara spre vineri, 26-27 octombrie, 18 prostituate din mai multe județe ale țării au fost săltate de jandarmii vâlceni, în timpul unei razii de amploare. Astfel, în jurul orei 20.00, 14 jandarmi și 8 polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pornit în acțiune, însoțiți de reprezentanții mass-media. Prima oprire a fost în parcarea de tiruri de la Robești. Acolo, șase tinere au fost luate prin surprindere în timp ce racolau bărbații pentru a întreține relații sexuale. „Vânzătoarele de plăceri” au încercat săse ascundăîn WC sau să-și dea nume false pentru a scă pa de amendă, însă în zadar. Jandarmii le-au urcat în dube și au început săle ia datele, constatând că majoritatea au antecedente. Ca de obicei, tinerele au încercat săgăsească tot felul de scuze pentru a se justifica pentru „meseria” pe care o practică . Unele spuneau că au trei copii și nu au cu ce să-i întrețină, iar altele se justificau cu faptul că nu le convine sămuncească pe un salariu minim pe economie. Mai mult, ele erau foarte indignate că jandarmii au „îndrăznit” sămai organizeze o razie, spunând că este a doua amendăîn doar câteva zile. „Luni a fost ultima amendăpe care am luat-o. Nu înțeleg de ce au mai venit și acum. Nici nu câștig cât dau pe amenzi Nu înțelege nimeni că ne f m pentru că nu avem serviciu” ne-a spus o prostituată. Prostituatele au început săfie mai dezinvolte și săne povestească viața lor, însă toate au avut cam aceeași variantă.

 

   ” Mi-e scârbăde mine pentru ceea ce fac” spune Codruța

 

     Așteptându-și rândul la declarații, Codruța Bârghiș 27 de ani, din comuna Slimnic, județul Sibiu ne-a povestit că face naveta aproape în fiecare searăpentru a veni în parcarea de la Robești săcâștige bani pentru cei trei copii ai săi. Aceasta spune că are o fetițăhandicapată, cu parezăpe partea dreaptă, că reia trebuie să-i cumpere lună de lunămedicamentele necesare. Înainte de a veni aici, Codruța a fost ospătarăîntr-un local din Sibiu, însă spune nu putea plăti facturile și săîntreținăcopiii cu doar 3 milioane lei vechi pe care-i câștiga acolo. De aceea, de trei ani de zile, femeia își vinde corpul pentru a face rost de bani. „De fiecare datăcând vin aici am ghinion. Dar trebuie săfac asta, deși nu sunt de acord. Câteodatămi-e scârbăde mine. Dar, am nevoie de bani pentru fetița mea care este imobilizatăla pat” ne-a mărturisit Codruța Bârghiș. Femeia spune că practică numai sex normal și întotdeauna cu prezervativ. Cât despre tarif, Codruța spune că le cere turcilor 40-50 de euro pentru o partidă.

O altăvânzătoare de plăceri din parcarea de la Robești, Cristina Ursu 20 de ani, din localitatea Târnăveni, județul Mureș ne-a povestit foarte dezinvoltăcă nu va accepta niciodatăsămuncească o zi întreagăpentru un salariu de mizerie. „Eu într-o jumătate de orăcâștig de două ori salariul minim pe economie. Am nevoie de bani pentru întreținere și pentru haine. Îmi place să măîmbrac frumos”- ne-a spus tânăra. Ea ne-a mărturisit că frecventeazăde doi ani parcări le de tiruri și dacă i s-ar ivi ocazia sămuncească decent, nu ar accepta decât pe un salariu mare. însă , nu se sfiește săspunăcă nu știe săfacă mare lucru, decât săofere plăceri bărbaților. Tariful pe care Cristina îl cere este de 50 de euro. Aceasta spune că cel mai mult a câștigat 500 de euro pe o partidă. Printre prostituatele amendate de jandarmi în parcarea de la Robești se mai numărăși Ionela C 38 de ani, din Slatina, județul Olt, Argentina M. 19 ani, din localitatea Cetatea de Baltă, județul Alba, Monica C. 25 de ani, din comuna Plenița, județul Dolj și Liliana M. 26 de ani, din București. În parcarea firmei SC. USLU SRL din Robești, jandarmii vâlceni au dat amenzi contravenționale în valoare totalăde 3.000 lei RON.

 

       ” Mama” ziaristului Ovidiu Ohanesian într-o parcare din Brezoi

 

         În jurul orei 12.00, mașinile jandarmilor au descins în parcarea ce aparține firmei Alimu Com SRL, din Brezoi. Aici au fost prinse în flagrant opt prostituate. Unele stăteau în bar, la masăcu turcii și încercau să-i convingăsămeargăcu ele în camerele din motel, iar altele așteptau în parcare săvinăalți clienți. „Spectacolul” de la Brezoi a fost oferit de Laura Iacob 38 de ani, din București. Pozând a „vedetă”, Laura ne-a spus că vede prostituția ca pe o libertate de exprimare. Femeia este convinsăcă asta este soarta ei. „toată lumea are o impresie proastădespre prostituție. Ei nu pot înțelege că noi așa ne exprimăm. Eu, de exemplu, consider că asta e menirea mea. De la 18 ani măprostituez. Soțul meu știe unde măduc pe fiecare searăși mălasăsăfac ce vreau eu” ne-a mărturisit Laura. Mai mult decât atât, femeia a început săne povestească momente din copilăria ei, când l-a surprins pe tatăl ei cu un prezervativ în buzunar. „Îmi aduc aminte că într-o zi am că utat în buzunarele tatălui meu și am găsit un prezervativ. L-am luat și l-am umplut cu apă. Atunci, m-a prins tatăl meu care a început să-mi explice ce este un prezervativ. De atunci, am rămas cu concepția că nu trebuie săfac sex fărăprezervativ” ne-a povestit Laura Iacob. În finalul povestirilor ei, prostituata ne-a spus că are doi copii mari, unul dintre ei fiind chiar ziaristul Ovidiu Ohanesian pe care l-a născut la 15 ani.

 

       Prostituatăînsă rcinatăîn 9 luni

 

         În parcarea din Brezoi am avut surpriza sădescoperim și o femeie ce era însă rcinatăîn 9 luni. Maria B. 34 ani, din Brezoi nu a vrut săvorbească prea mult cu reprezentanții presei, stând mai retrasă. Totuși, aceasta ne-a spus că nu vine aici din plăcere, ci pentru că nu are serviciu. Mai mult, ea a spus că din cauza faptului că este însă rcinatăîn 9 luni, nu poate săfacă sex normal și de aceea, face numai sex oral. „Nu prea am clienți pentru că turcii vor tot tacâmul. însă mai câștig și eu 150 300 de mii pe seară” ne-a spus Maria. În parcarea de la Brezoi, jandarmii au dat amenzi în valoare totalăde 4.000 lei RON. Printre prostituatele amendate se numără: Iuliana O. 21 de ani, din Brașov, Alina C. 19 ani, din Corabia, județul Olt, Angela V. 23 de ani, din Abrud, județul Alba, Elena V. 33 de ani, din Alba, că tălina Î. 21 de ani, din orașul Bârlad, județul Vaslui, Florentina P. „“28 de ani, din localitatea Dobrun, județul Olt. 

Claudia Stanciu