Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Primarul Gutău dăstartul investițiilor importante din Râmnic

” În cursul acestei săptămâni

” „Miercuri am avut o întâlnire cu reprezentanții firmei ce va realiza pasajul și cu responsabilii cu utilitățile din zonă. Întâlnirea a fost premergătoare ordinului de începere a lucrărilor la acest obiectiv de investiții. Lucrările vor începe în această săptămână, iar executantul lor – firma Euro Pan Prod din Pitești, câștigă toare a licitației organizatăla începutul lunii decembrie anul trecut – are la dispoziție 3 luni pentru finalizarea pasajului” – a declarat primarul municipiului, Mircea Gutău

 

Primarul Mircea Gutău le mai dăo veste bunășoferilor din Râmnic. În cursul acestei săptămâni vor începe lucrările pentru pasajul pe sub cale feratăde pe strada Bogdan Amaru. În paralel cu această lucrare, va fi realizatăși o cale de acces suplimentarăcare va uni viitorul pasaj de pe strada Bogdan Amaru cu zona de Sud a că ii lui Traian. această stradăse va numi intrarea Sudului. „Miercuri am avut o întâlnire cu reprezentanții firmei ce va realiza pasajul și cu responsabilii cu utilitățile din zonă. Întâlnirea a fost premergătoare ordinului de începere a lucrărilor la acest obiectiv de investiții. Lucrările vor începe în această săptămână, iar executantul lor – firma Euro Pan Prod din Pitești, câștigă toare a licitației organizatăla începutul lunii decembrie anul trecut – are la dispoziție 3 luni pentru finalizarea pasajului” – a declarat primarul municipiului, Mircea Gutău. Reamintim că anul trecut, consilierii locali au aprobat înființarea unui pasaj pe sub cale feratăîn cartierul Ostroveni, valoarea investiției ridicându-se la 1,1 milioane USD. Proiectul va fi executat pe un teren proprietate CFR, un teren aparținând domeniului public și un teren de 35 metri pătrați proprietate privată. Lucrarea constă în subtraversarea că ii ferate cu un pasaj oblic Față de calea ferată, de 13 metri deschidere, pentru două benzi de circulație.

În ceea ce privește intrarea Sudului, aceasta se va face în paralel cu calea ferată. Acest proiect va fi realizat în urma analizei făcute de Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea. Atunci s-a constatat că este necesară realizarea unei artere rutiere cu sens unic pe acest traseu, în vederea degrevării traficului, vehiculele ușoare evitând astfel zona centralăa orașului. Lungimea totalăa noii străzi va fi de 635 metri, iar cheltuielile care rezultădin devizul general necesare realizării lucrării sunt de 2,5 milioane lei noi. Din cauza faptului că noua stradăeste în paralel și în imediata apropiere a unei zone populate, este necesar și un trotuar de circa 1,5 m lățime.