Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

„Petre Ungureanu a ajuns deputat din mila mea”

Emilian Frâncu, liderul PNL Vâlcea, a spus

Foarte supărat de articolul apărut, zilele trecute, în bisăptămânalul VOCEA VÂLCII, intitulat  Constantin Monceanu s-a dat, de tot, la fund/Vicele invizibil, liberalul a ținut săprecizeze că , de fapt, Monceanu este un tip activ, care are mult mai multe merite decât primarul Râmnicului, Mircea Gutău

 

Președintele PNL Vâlcea, Emilian Frâncu, a afirmat în cadrul unei conferințe de presă, susținutăzilele trecute la sediul partidului, că l-a pus de milăpe liste, la Camera Deputaților, pe Petre Ungureanu. „Mi-a fost milăde el că nu a reușit săfacă nimic în viațăși l-am pus pe liste la deputați. Ungureanu este un personaj comod și lacom, care îmi dăde înțeles că ar trebui săfiu și eu ca el. Nu pot face, precum Ungureanu, toată ziua, bazine de înot,  saune și afaceri murdare. Sunt ceva mai responsabil… Nu i-au ajuns, la hotelul în care stă, două camere. A vrut un apartament mai mare, cu trei Nu avea probabil loc să-și ducă acolo, soția, fata și prietenele” – susține, plin de înverșunare, Emiliam Frâncu.

Foarte supărat de articolul apărut, zilele trecute, în bisăptămânalul VOCEA VÂLCII, intitulat  Constantin Monceanu s-a dat, de tot, la fund/Vicele invizibil, liberalul a ținut săprecizeze că , de fapt, Monceanu este un tip activ, care are mult mai multe merite decât primarul Râmnicului, Mircea Gutău. „Monceanu a făcut în patru luni, cât nu a făcut Gutău în doi ani. Din păcate însă , când s-a întors la primărie, Mircea Gutău i-a luat toate atribuțiile care-i reveneau, și l-a trimis săse plimbe prin piațăca săvadăcare sunt prețurile zarzavatului. Nu trebuie săuităm că pe perioada cât a fost primar al municipiului, a organizat foarte bine Ziua Imnului Național și multe alte evenimente importante. În plus, a montat pe stadion, 10 mii de scaune, a făcut economii. A ales sănu arunce banii pe fereastrăprecum Gutău. În plus, Monceanu a reușit sădovedească că poate sălucreze mai bine și mai repede decât Gutău” – a mai spus liderul liberal.