Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

„Pesediștii au strâns de ouăGuvernul Tăriceanu”

Petre Ungureanu dixit: ” deputatul a ținut săprecizeze că PLD este primul partid care a depus listele care conțin candidații pentru Parlamentul European ” cel care deschide lista, a declarat parlamentarul, este chiar președintele acestui partid, Theodor Stolojan ” întrebat dacă deputații PSD de Vâlcea vor vota pentru trecerea moțiunii de cenzură, Ungureanu a spus: „Emilian Frâncu și Aurel Vlădoiu au o relație foarte bună. Fac, tot timpul, proiecte de legi împreună. Din punctul meu de vedere, parlamentarii pesediști vâlceni nu au motive săvoteze moțiunea”

 

Deputatul liberal-democrat, Petre Ungureanu, a mărturisit, de curând, în cadrul unei conferințe de presăcă este convins că mult mediatizata moțiune depusăde PSD, intitulată”1000 de zile de haos – Sfârșitul guvernării de dreapta” va trece. În plus, el a reiterat ideea că toți parlamentarii PLD vor vota pentru trecerea moțiunii de cenzură. „PLD va vota moțiunea de cenzurăfără săse lase sabotat de imberbul președinte al Camerei Deputaților, Bogdan Olteanu” – a zis șeful PLD Vâlcea. Liderul acestei formațiuni politice la Vâlcea a mai spus că , în acest moment,  partidul din care face parte are 5% în opțiunile electoratului din România. „Suntem siguri că vom mai crește în procente, astfel că este foarte posibil, pe viitor, săatingem chiar 8-10%” – a menționat deputatul.

      De asemenea, parlamentarul a adus, ca de obicei, și câteva critici PNL spunând că premierul Tăriceanu s-a alăturat PSD în lupta surdăîmpotriva președintelui Traian Băsescu. „Am convingerea că dacă ar fi Geoanăprim-ministru, social-democrații care se aflăîn funcții publice nu ar primi atâția bani cât primesc de la guvernul strâns de ouăa lui Tăriceanu” – a precizat Ungureanu. Mai mult decât atât, deputatul PLD a spus că pe liberali nu-i sperie neantul opoziției, ci cel al răspunderii penale. „Sunt mulți miniștri liberali care, atunci când va că dea acest guvern, vor trebui sădea socotealăpentru toate ilegalitățile pe care le-au făcut” – a completat liberal-democratul.  

      Petre Ungureanu a ținut săprecizeze că PLD este primul partid care a depus listele care conțin candidații pentru Parlamentul European. Cel care deschide lista, a declarat parlamentarul, este chiar președintele acestui partid, Theodor Stolojan. Întrebat dacă deputații PSD de Vâlcea vor vota pentru trecerea moțiunii de cenzură, Ungureanu a spus: „Emilian Frâncu și Aurel Vlădoiu au o relație foarte bună. Fac, tot timpul, proiecte de legi împreună. Din punctul meu de vedere, parlamentarii pesediști vâlceni nu au motive săvoteze moțiunea”. fără sănominalizeze, șeful social-liberalilor vâlceni a declarat că există, în țară , filiale întregi ale PSD care au fost obligate de liderii acestora săvoteze pentru aprobarea moțiunii. „Pesediștilor li s-a pus în vedere că dacă nu votează, vor fi excluși din partid. La Vâlcea, nu știu dacă s-a întâmplat la fel” – a conchis deputatul.