Acasă Arhiva Pătru nu-și mai dă demisia!

Pătru nu-și mai dă demisia!

Liderul PRM Vâlcea s-a răzgândit

Liderul PRM Vâlcea, Nicolae Pătru, a declarat în conferința de presă , de vineri, 7 decembrie, că fuziunea dintre PD și PLD este o mare greșeală. În opinia sa, problemele vor apărea inevitabil, mai ales din partea pelediștilor, pentru că liderul PLD Vâlcea, Petre Ungureanu, nu va accepta, prea mult timp, săfacă parte dintr-un colectiv condus de senatorul democrat Dorel Jurcan.

Referitor la afirmația sa, dintr-o conferințăanterioarăcelei de vineri, că își va da demisia din Biroul Permanent Central al partidului, se pare că Pătru s-a răzgândit așa cum a făcut și mentorul său, Corneliu Vadim Tudor. El a încercat săexplice de ce amânăsăfacă acest pas, motivând că se va face o analizăcu președinții de filiale și se vor schimba echipele. „Vom renunța la organizațiile din județ care au obținut rezultate foarte proaste la alegeri. În acest moment se face o analizăa activității președinților de filiale și asta pentru că dorința lor este săfie schimbate echipele din diferite organizații, săaducem oameni noi, tineri, cu idei noi, iar echipa sădevinămai activă”, a afirmat Pătru. De asemenea, el a completat că această analizăse va face în această lună, înainte de sărbătorile de iarnă, ori cel târziu, în luna ianuarie a anului viitor. „Ne vom ghida în funcție de elementele care vor apărea în următoarele zile. Așteptăm cererile de schimbare a președinților de filiale. Totuși, ne-am dori ca aceste schimbări săse facă După sărbători pentru a nu le strica oamenilor cheful”, a mai spus Nicolae Pătru.

Schimbarea prefectului – bucuria lui Pătru

După cum bine se știe, Pătru nu a acceptat niciodatăcă prefectul Anuța Handolescu a pus la cale împreunăcu președintele Consiliului Județean, Dumitru Bușe, demiterea sa din funcția de vicepreședinte la CJ. Astfel că , spre finalul conferinței, liderul PRM Vâlcea, nu s-a putut abține sănu discute și despre înlocuirea Anuței Handolescu cu subprefectul Radu Renga. În opinia sa, schimbarea este una benefică pentru că : „Handolescu nu a făcut altceva decât săbea șampanie și să mănânce pișcoturi pe la recepții cât a fost în funcție. Nu a făcut nimic concret. Nu a avut un mandat greu așa cum spune presa locală. Lucrurile s-au rezolvat de la sine, le-a rezolvat Dumnezeu, nu ea. Nu sunt răutăcios când spun asta, dar nu se comparămandatul ei cu cel al lui Aurel Vlădoiu. Una peste alta, săfie sănătoasă! Nu au dat-o afarădin casădoar i-au schimbat biroul”, a adăugat cu malițiozitate Pătru.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.