Acasă Arhiva Pătru nu-i eliberează biroul liberalului Buican, care „face casă” cu Bușe

Pătru nu-i eliberează biroul liberalului Buican, care „face casă” cu Bușe

„Pregătim materiale pentru următoarea ședințăa Consiliului Județean, care va avea loc în data de 31 iulie. În acest cadru vor fi repartizate fonduri pentru asfaltarea drumurilor comunale și realizarea unor alimentări cu apăpe fondul Hotărârii de Guvern 577. E vorba de vreo 15 miliarde de lei. Vreau săaduc la cunoștința opiniei publice faptul că existăo situație paradoxalăîn privința administrării drumurilor județene, deoarece pentru Regia Autonomăjudețeană de Drumuri și Poduri nu s-a făcut repartizarea sumelor” – a explicat Cristian Buican

Marți, 24 iulie a.c., la Curtea de Apel Pitești s-a judecat recursul intentat de Consiliul Județean Vâlcea împotriva sentinței prin care se anula hotărârea CJ de numire a liberalului Cristian Buican în funcția de vicepreședinte. Așa cum se aștepta toată lumea de bunăcredință, care a înțeles că Nicolae Pătru a pierdut demult această luptă, instanța piteșteanăa acceptat recursul formulat de că tre CJ Vâlcea și a declarat valabilăhotărârea datată25 mai 2007. În aceste condiții, Buican are – din data de 24 iulie – calitatea de vicepreședinte al Consiliului Județean, nu și birou. „Deocamdată, m-ai instalat în biroul președintelui Dumitru Bușe, care cautăo soluție pentru ieșirea din această situație care ne face de râsul lumii. De fapt, domnul Nicolae Pătru nu înțelege sau interpreteazăDupă cum vrea legea „, a explicat într-un mod mai mult decât elegant Cristian Buican.

Rep.: Domnule Buican, mai este posibil săpierdeți postul de vicepreședinte la Consiliul Județean?

C.B.: În România e posibil orice. Mai cu seamădacă e vorba de decizii luate-n justiție. Sper ca pe 10 septembrie, când se judecă contestația în anulare a domnului consilier județean Nicolae Pătru, săse termine această dispută, care s-a prelungit mult prea mult.

Rep.: V-a ajutat în această disputăfaptul că sunteți membru al PNL, partid aflat la Putere?

C.B.: Nu cred că se poate pune problema așa. Partidul Național Liberal nu-și permite ingerințele în actul de justiție.

Rep.: La ce lucrați, de exemplu, în aceste zile?

C.B.: Pregătim materiale pentru următoarea ședințăa Consiliului Județean, care va avea loc în data de 31 iulie. În acest cadru vor fi repartizate fonduri pentru asfaltarea drumurilor comunale și realizarea unor alimentări cu apăpe fondul Hotărârii de Guvern 577. E vorba de vreo 15 miliarde de lei. Vreau săaduc la cunoștința opiniei publice faptul că existăo situație paradoxalăîn privința administrării drumurilor județene, deoarece pentru Regia Autonomăjudețeană de Drumuri și Poduri nu s-a făcut repartizarea sumelor.

Rep.: Care-i misiunea numărul 1 a lui Cristi Buican la Consiliul Județean?

C.B.: Săasfaltăm toate drumurile județene până în vara anului viitor. Pare care îndrăzneț, dar se poate.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.