Acasă Arhiva Oltchim, la masa bogaților

Oltchim, la masa bogaților

Duminică , echipa de handbal feminin debuteazăîn Liga Campionilor ” specialiștii spun că Viborg este principala favorităla trofeul din acest sezon

 

Echipa de handbal feminin Oltchim a așteptat mulți ani sărevinăacolo unde îi este locul: grupele Ligii Campionilor. După ce-a trecut fără mari probleme de turneul preliminar de la Rm. Vâlcea, echipa pregătităde Gheorghe Tadici face parte din grupa D a Ligii Campionilor, alături de HK Viborg din Danemarca, FTC Budapesta din Ungaria și Buducnost Podgorica din Muntenegru. După calculul hârtiei, danezele și româncele sunt favorite la ocuparea uneia din primele două poziții. Programul meciurilor din grupa D este următorul:

” etapa I Buducnost – FTC Budapesta (27 octombrie), Oltchim – Viborg (28 octombrie)

” etapa II-a FTC Budapesta – Oltchim și Viborg -Buducnost (4 noiembrie)

” etapa III-a Oltchim – Buducnost (9 noiembrie) și FTC Budapesta – Viborg (11 noiembrie)

” etapa IV-a Oltchim – FTC Budapesta și Buducnost – Viborg (16 noiembrie)

” etapa V-a Viborg – Oltchim (?) și FTC Budapesta – Buducnost (6 ianuarie 2008)

” etapa VI-a Buducnost – Oltchim (11 ianuarie 2008), Viborg – FTC Budapesta (13 ianuarie 2008)

 

Începe la 16.50, din cauza televizării

 

Din motive de transmisie TV, meciul dintre Oltchim și HK Viborg (din prima etapăa grupelor Ligii Campionilor) se va derula duminică , 28 octombrie, începând cu ora 16.50. Accesul spectatorilor în Sala Sporturilor va fi permis începând cu ora 14.30, iar biletele se pun în vânzare de mâine, 25 octombrie, ora 12.00.

 

Au fost filmate de daneze!

 

La Cupa Mondialăde la Aarhus, jocurile naționalei de handbal feminin a României – din care fac parte multe jucă toare de la Oltchim – au fost filmate de angajați ai clubului Viborg, cu care chimistele joacă pe 28 octombrie în Liga Campionilor. „Au filmat cu patru camere – din spatele porții, din Față , din lateral”, a declarat selecționerul Gheorghe Tadici. Arătându-și îngrijorarea că danezele de la Viborg vor fi mai odihnite, tehnicianul de la Oltchim a afirmat că ajutorul publicului vâlcean va fi decisiv duminică .

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.