Acasă Arhiva Moș Crăciun a fost la CSM

Moș Crăciun a fost la CSM

Aproximativ 250 de juniori ai Clubului Sportiv Municipal Râmnicu Vâlcea au avut o surprizăfrumoasăînainte de sărbătorile de iarnă. Toți piticii de la centrul de copii și juniorin au primit câte un cadou din partea conducerii grupării din Zăvoi, reprezentatăde președintele Alin Trandafir. „Sper săle fi făcut o bucurie. Moșul nu a fost foarte bogat în acest an, promitem mai multe în 2008. De acum în colo așteptăm și de la ei cadouri constând în rezultate bune. mă gândesc în primul rând la juniorii I care sunt pe prima poziție a clasamentului la finalul turului de campionat, fără înfrângere”, spune președintele CSM-ului.

Nu vor craioveni

Alin Trandafir a reafirmat că gruparea pe care o conduce nu este interesatăde aducerea jucă torilor puși pe liber de Universitatea Craiova. „ei îi dau afarăși noi să-i luăm de buni? Ar fi culmea. Nu știm ce preț au acei fotbaliști pentru că nu ne-a interesat.”

Bondrea rămâne

Cât îl privește pe tehnicianul Marian Bondrea, postul său nu este amenințat, chiar dacă CSM se aflăpe locul III al clasamentului la finalul turului. „Nici nu se pune problema săne gândim la un alt antrenor. E drept că se putea mai mult dar rămânem în că rțile promovării, suntem la numai 3 puncte distanțăde Gaz Metan Mediaș. Sperăm săreușim săaducem 2-3 jucă tori de valoare în pauza competițională”, spune președintelem Alin Trandafir. Lotul grupării din Zăvoi se va reuni la Râmnicu Vâlcea pe 7 ianuarie, cantonamentul de iarnăurmând săse desfășoare două săptămâni mai târziu la Govora Băi.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul
Articolul precedentRomânia ești tu
Articolul următorAccident soldat cu 5 victime

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.