Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

MILITIA PRESEI

 

                         Actul Constatator nr. 118 din 06.11.2006

 

 

 

·  Categoria: „două la primărie, două la prefectură, unul la primărie…”

·  Infractor: Cheran Lavinia (recidivistă, 2 antecedente).

·  Locul și data:  Viața Vâlcii, 31 octombrie 2006

·  Fapta comisă: „…vor beneficia, în acest an școlar, 2154 de elevi din 732 de unități de învățământ din județul Vâlcea. Aceștia provin din 695 de localități ale județului Vâlcea.”

·  Natura faptei: 1) Repetitivism papagalicesc. 2) Incultură dezinformatoare.

·  două vorbe: Să nu ostenești, maică , de câte ori repetezi sintagma „județul Vâlcea”…

·  Explicație: …ca să nu mai spun că Vâlcea are doar 89 de localități mari și late. De unde ai scos dumneata 695, nici tata-moșu Î nu știe.

 

 

·  Categoria: „Sculaaaaați, voi oropsiți ai mooooorții!.”

·  Infractor: Uță Claudia (recidivistă, 88 antecedente).

·  Locul și data:  Viața Vâlcii, 03 noiembrie 2006

·  Fapta comisă: „Alarmă de gradul 0! oficial, sunt înregistrați 110 bolnavi de SIDA în Vâlcea. Dintre aceștia, doar 70 urmează tratament medical de specialitate. Ceilalți 40 nu se tratează și este interesant faptul că nimeni nu-i obligă să facă acest lucru „

·  Natura faptei: Prostie fără limite.

·  două vorbe: Bine că te-ai găsit tu să tragi în dungă talanga alertei de gradul zero…! Și dacă tot ai făcut-o, ia pune mâna pe cazma și pe trusa medicală, să le faci urgent câte o injecție anti-SIDA.

·  Explicație: Evidența județeană a bolnavilor de SIDA cuprinde toate cazurile consemnate de-a lungul timpului. Din 1980-și-ceva până astăzi, unii dintre ei au mai și sărit pârleazul în lumea de dincolo. Adică , au decedat cu acte în regulă și s-au „internat” sub brazdele cimitirelor. Ei sunt fix în număr de 40 și… nu se tratează. Nu-i așa că este foarte interesant, de ce nu-i obligă nimeni să-și mai facă injecția?!?