Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

„Mi-am dat cuvântul. Vin pe 2 iulie”

Conducerea CSM mai trage de timp, antrenorul Bondrea este decis:

Aflat în vacanțăîn Germania, antrenorul Marian Bondrea (cea mai vehiculatăvariantăpentru banca tehnică a echipei CS Municipal) a declarat că este decis săvinăla Râmnicu Vâlcea. „Mi-am dat cuvântul și mi-l voi ține, chiar dacă nu am semnat un angajament cu CS Municipal. Nu cunosc prea multe despre lotul echipei din Zăvoi, vom vedea la fața locului, la reunirea lotului, în 2 iulie. Știu că echipa a fost la un pas de promovare în campionatul trecut și mai știu cât de mult își doresc vâlcenii sărevinăîn primul eșalon”.

În acest timp, directorul Florin Verigeanu de la CSM a declarat ca este în discuții avansate cu doi investitori și că numirea lui Bondrea nu este bătută-n cuie. „Dacă unul din acești investitori va aduce la Vâlcea mai mulți fotbaliști și va dori un alt antrenor, nu măvoi putea opune. În situația în care tratativele cu ei nu se finalizează, atunci Bondrea va fi antrenor și noi vom transfera jucă torii pe care îi avem pe listă. Antrenorul va lua decizia cine pleacă și cine rămâne, dar dacă ar fi După mine, mulți care au jucat în campionatul trecut ar trebui săplece”.

Născut în 1950 în Craiova, Marian Bondrea a jucat la Electroputere Craiova, Șoimii Sibiu și Universitatea Craiova. A antrenat pe Electroputere Craiova, Inter Sibiu, FC Olt, FC Argeș, FC Național, Dinamo Bucuresti, IEELIF Craiova, Altay Izmir, Al Hilal, FC Oradea. Ca performanțe notabile în cariera lui Bondrea sunt Cupa României cu Universitatea Craiova (1993, 2-0 cu Dacia Unirea Brăila), finala Cupei României în anul următor tot cu Știința (0-1 cu Gloria Bistrița). De asemenea, antrenorul a fost vicecampion național cu Universitatea în 1994. Ultima promovare reușităde Marian Bondrea a fost în 1988, când antrena Inter Sibiu. În schimb, a realizat o performanțăunică în fotbalul românesc, promovând pe Electroputere Craiova din Divizia C consecutiv în B (1989/90) apoi în A (1990/91), terminând pe locul 3 (1991/92). Trebuie precizat că Bondrea are toate șansele săajungăla Vâlcea, mai ales că se trage din comuna Mateești, unde ajunge măcar o datăpe an. În plus, condițiile oferite de conducerea CSM sunt pe placul tehnicianului.