Acasă Arhiva Lui Băsescu îi lipsește o virgulă

Lui Băsescu îi lipsește o virgulă

” În opinia consilierului județean Romulus Bulacu

” democratul a spus că Traian Băsescu, președintele României, este, în ultima vreme, prea vehement în criticile pe care le aduce ”  în opinia sa, șeful statului ar  trebui săfie ceva mai temperat

 

La ultima conferințăde presăa Partidului Democrat de zilele trecute, consilierul democrat Romeo Rădulescu a afirmat că cea mai bunăsoluție este ca fuziunea dintre S.C Acvarim și S.C Apavil săse realizeze prin absorbție. Întrebat cum comenteazăgestul colegului său din Consiliul Local – Ion Nicolae – de a împărți cadouri electorale în sediul Serviciului Poliției Rutiere, instituție apolitică , democratul a spus: „Nicolae are tot felul de porniri, care dau foarte rău la imaginea sa. Nu cred că a procedat corect împărțind materiale promoționale în sediul SPR. De-a lungul timpului, am făcut mai multe declarații despre Ion Nicolae, pe care, oricum, mi le mențin și acum”. El a mai adăugat că , de curând, a purtat o discuție cu Ion Nicolae că ruia, susține acesta, i-a explicat că este imperios necesar, pentru binele râmnicenilor, ca activitatea din Consiliul Local săfie una constructivăși nu distructivă. „I-am explicat acest aspect și sper că a înțeles” – a accentuat consilierul.

Consilierul județean PD, Romulus Bulacu, prezent și el la conferința de presăa precizat că democrații vâlceni își vor da toată silința ca alegerile pentru Parlamentul European săse desfășoare în cele mai bune condiții. În plus, el a declarat că Traian Băsescu, președintele României, este, în ultima vreme, prea vehement în criticile pe care le aduce. În opinia sa, șeful statului ar  trebui săfie ceva mai temperat. Apoi, revenind asupra celor spuse, Romulus Bulacu a continuat: „Greșelile lui sunt foarte mici. Atât de mici, încât probabil îi lipsește o virgulă(?!!??)”.

Olivia Parvu

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.