Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

„Liviu Popa are probleme cu capul”

” Petre Ungureanu susține

” „Nu este adevărat ce spune el. Din partid nu a plecat și nu are nimeni de gând săplece. Tipul este ușor labil psihic și face tot felul de acuzații nefondate. Unul dintre cei care spusese că a plecat la PNG, este colegul meu Cristi Iorgulescu. Este aici lângă mine, După cum vedeți. A aflat și el, din presă, că , mai nou, s-a înscris într-o altăformațiune politică ” – a glumit el

 

Acum câteva zile în urmă, o parte a presei vâlcene scria că din PLD Vâlcea au plecat, spre PNG, câțiva zeci de membri. Informația a fost datăde Dan Liviu Popa, fost social-democrat, care, peste noapte, și-a schimbat convingerile politice, optând pentru partidul lui Gigi Becali. Deranjat de cele apărute în mass-media locală, președintele PLD Vâlcea, Petre Ungureanu, a susținut, de curând, o conferințăde presă, ce a avut drept scop dezmințirea zvonurilor lansate de Dan Liviu Popa. „Nu este adevărat ce spune el. Din partid nu a plecat și nu are nimeni de gând săplece. Tipul este ușor labil psihic și face tot felul de acuzații nefondate. Unul dintre cei care spusese că a plecat la PNG, este colegul meu Cristi Iorgulescu. E aici lângă mine, După cum vedeți. A aflat și el, din presă, că , mai nou, s-a înscris într-o altăformațiune politică ” – a glumit el. Mai grav, deputatul Ungureanu susține că Liviu Popa, a strâns, pentru înscrierea partidului, în vederea participării PLD-ului la alegerile europarlamentare, 50 de semnături false. „Toate datele de identificare ale celor trecuți pe tabelul conținând semnăturile de înscriere a formațiunii politice erau false. Oamenii aceia nici nu existau. Mai mult decât atât, am aflat că și lista cu date personale pe care Liviu Popa a completat-o era tot falsă. Conținea date de identificare inventate” – a spus el, nervos. Petre Ungureanu a mai spus că a întocmit o plângere penalăîmpotriva lui Liviu Popa, pentru fals în înscrisuri sub semnăturăoficială. „Am hotărât trimiterea sa în judecatăși considerăm că , dacă aceste falsuri nu ar fi fost descoperite la timp, acest lucru ar fi adus grave prejudicii partidului nostru” – a continuat deputatul.

Avertizarea

Pe lângă infracțiunea de fals sub semnăturăprivată, Liviu Popa, mai este acuzat în plângerea penalăîntocmităde Petre Ungureanu, de calomnie. Ungureanu susține că și acesta a afirmat în cadrul unei emisiuni televizate, transmisăde unul de posturile locale, că filiala județeană a PLD, condusăde Petre Ungureanu, strânge sume mari de bani pentru care, a afirmat Popa, nu existănicio justificare. „Dan Popa are foarte mari probleme legate de moralitate. Și nu numai Îl avertizez pe președintele PNG Vâlcea, Traian Grănișteanu, că , dacă nu vrea săaibăprobleme mari pe viitor, ar trebui săscape de el cât mai repede, așa cum am procedat noi” – a opinat politicianul. În încheierea întâlnirii cu presa, deputatul a dezmințit și zvonurile conform că rora medicul Constantin Ploscaru a semnat deja o a adeziune la PNG.

Olivia Parvu