Acasă Arhiva LIBERALII VOR SĂ NE SCHIMBE PREFECTUL

LIBERALII VOR SĂ NE SCHIMBE PREFECTUL

„Muzicuța cu buton” s-a dat de gol

În calitatea sa de ministru al Transporturilor, la școala politică a TNL organizatăla Horezu, Ludovic Orban a fost întrebat dacă are cunoștințădespre faptul că lucrările de infrastructurăde la Vâlcea ajung pe mâna unor oameni de afaceri liberali sau câștigarea licitațiilor este condiționatăîntr-un fel sau altul. Iritat că este întrebat despre mafia liberalăcare guverneazălicitațiile atât la centru, cât și în județe, Orban nu a răspuns la întrebare, încercând săatace în stilu-i caracteristic. Pus în temăde Emilian Frâncu despre jocurile politice de la Vâlcea, Orban a adăugat: „Pe plan local, din câte știu eu, președintele Consiliului Județean aparține de PC, iar primarul municipiului Rm. Vâlcea este independent PD, ca și Anuța Handolescu, care am înțeles că este prefect PD, conform spuselor domnului Jurcan. În sfârșit, ni s-a oferit un pretext oficial serios ca săo putem schimba fără nici un fel de rezervăpe doamna Handolescu. Nu știu dacă vom reuși, dar ne vom strădui săo schimbăm”.

 

Ludovic Orban a făcut referire la o declarație a senatorului PD, Dorel Jurcan, scoasădin context. Președintele PD Vâlcea a spus că PD are câteva figuri politice proeminente, care pot ridica, simțitor, procentele în alegerile de anul viitor: „Chiar dacă șeful liberalilor vâlceni, Emilian Frâncu, a declarat că va „va tăia în care vie” și va schimba toți directorii PD, avem câteva personalități cu care ne putem mândri. Este vorba despre Mircea Gutău, Anuța Handolescu, care a ajuns prefect la propunerea PD”.

De menționat este faptul că guvernul Tăriceanu II a reușit, în scurt timp, săschimbe majoritatea prefecților, care au fost numiți la propunerea PD, în țară , rămânând doar doi: prefectul de Vâlcea și cel de Prahova.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.