Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ion Nicolăescu se pregătește sădebarce

” Din ciclul: „Stop tolerării incompetenței!

” tensiunea creatăde inspectorul-șef al ITM în cadrul instituției a paralizat, practic, activitatea din inspectorat. Foarte grav. În cazul în care, foarte repede, nu vor fi luate măsuri pentru a rezolva starea de conflict din ITM, instituția riscă săse transforme într-un adevărat „câmp de bătaie”, unde Nicolăescu – șef de trupe, va duce, și mai aprig, un război al nervilor, pornit din tot soiul de frustrări personale și profesionale, ilogice

 

Tot mai mulți angajați ai Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Vâlcea reclamăcomportamentul aberant pe care șeful instituției mai sus menționate, Ion Nicolăescu, îl are, Față de aceștia. Cât e ziua de lungă, inspectorul-șef, vede, în jurul său, tot felul de conspirații, concepute pentru a-i distruge imaginea publică . În realitate, Ion Nicolăescu este victima propriei sale incompetențe, pentru care, acum, trebuie sădea socoteală. Atât cetățenilor, cât și personalităților politice care l-au susținut frenetic în funcția de șef al ITM. Unul dintre aceștia, este democratul Romulus Bulacu, care, conștient acum că a greșit, se ascunde de ochii presei, neavând curajul săexplice care au fost rațiunile ce l-au determinat să-l sprijine, pe Nicolăescu, în fruntea ITM-ului. Credem că democratul Bulacu a fost animat, în  propunerea sa, doar de interese personale, ce-i guverneazăprofund, spun cei mai mulți, atitudinea politică . Iar, acum, când toate aceste lucruri au ieșit din conul de umbrăîn care democratul le credea învăluite pentru totdeauna, Romulus Bulacu e tare ofuscat pe jurnaliștii vâlceni. Iar redactorii VOCEA VÂLCII nu fac excepție. Gurile rele spun că ideea lui Ion Nicolăescu de a strânge semnături de la angajați că nu are probleme psihice, a fost indusă, în subsidiar, tot de Bulacu, care l-a sfătuit pe Nicolăescu săprocedeze astfel, pentru a se mai spăla de păcate. La bursa zvonurilor, se vorbește că tot democratul este cel care l-a îndemnat pe inspectorul-șef săstrângăsemnături, pentru destituirea din funcție a prefectului județului, Anuța Handolescu. 

Tensiunea creatăde inspectorul-șef al ITM în cadrul instituției a paralizat, practic, activitatea din inspectorat. Foarte grav. În cazul în care, foarte repede, nu vor fi luate măsuri pentru a rezolva starea de conflict din ITM, instituția riscă săse transforme într-un adevărat „câmp de bătaie”, unde Nicolăescu – șef de trupe, va duce, și mai aprig, un război al nervilor, pornit din tot soiul de frustrări personale și profesionale, ilogice.

Nori negri pentru Nicolăescu

Începând de azi, am aflat noi, șeful ITM nu prea mai doarme liniștit. Și asta pentru că raportul efectuat de corpul de control al Ministerului Muncii, Solidarității și Familiei efectuat la ITM Vâlcea, este gata. El conține aproape 50 de pagini, iar concluziile acestuia sunt extrem de negative pentru Ion Nicolăescu. Chiar sumbre. Mai mult, neregulile sesizate de angajații ITM, cu privire la activitatea lui Ion Nicolăescu, se confirmă. Iar, unele dintre ele, sunt extrem de grave. Degeaba încearcă , acum, șeful ITM săapeleze, pe un ton umil, pe la șefii de la București ca să-i ierte greșelile. Nimeni nu e dispus săînchidăochii la managementul defectuos, practicat, fărămustrări de conștiință, de șeful inspectoratului de ceva vreme încoace. Dorința sa de pocă ințăeste tardivăși inutilă.

Olivia Parvu