Acasă Arhiva Ion Nicolae – amendat de Primăria Râmnicului

Ion Nicolae – amendat de Primăria Râmnicului

„Dinți de Aur” și-a depozitat materiale de construcții pe trotuar

Din momentul în care a început renovarea casei de pe Ferdinand, Nicolae și-a exasperat pur și simplu vecinii cu nisipul și materialele de construcție, pe care le-a depozitat pe trotuar făcând dovada că este un personaj, inventat odatăcu proasta creștere ” batjocorind locuitorii din zonă, „Dințișorul” a crezut că statutul său de boss al Inspectoratului în Construcții și ales local, îl ridică deasupra muritorilor de rând ” în schimb, de ori câte ori apare la televizor (unde expune doar idei expirate și obosite), penelistul vorbește – umflat în pene ca un cocoș – despre moralitate, ordine publică și legalitate ” inspectorii Corpului de Control al Primarului l-au amendat pe Nicolae cu 10 milioane lei vechi, pentru depozitarea de materiale de construcții pe domeniul public.

Ion Nicolae, consilier municipal PNL – cunoscutul „Dinți de Aur” – a achiziționat, nu de mult, o vilăpe strada Ferdinand pentru care a plătit aproape trei miliarde lei vechi. În numai doi ani, de când este mare șef al Inspectoratului în Construcții Vâlcea, a strâns o avere considerabilă, nejustificatădin salariul de bugetar. Declarația de avere a lui Nicolae relevăcă acesta se numărăprintre cei mai bogați peneliști vâlceni. De la începutul anului 2007, alesul și-a cumpărat terenuri peste terenuri, tablouri și mașini scumpe, toate spune el, dintr-un amărât de salariu de șef al Inspectoratului în Construcții Vâlcea.

„Dinți de Aur” a achiziționat terenuri la Livezi, Vlădești, Păușești-Măglași, două apartamente din Râmnic și, de curând, a devenit, repetăm, și proprietarul unei case pe strada Ferdinand, pentru care a plătit o avere – 3 miliarde lei vechi. Locuința este compusădin trei camere și dependințe și imediat După ce a cumpărat-o, a început săo modernizeze, cu fel de fel de facilități luxoase, așa cum îi stăbine unui inspector șef, care reușește sătrăiască regește din salariul de bugetar.

Din momentul în care a început renovarea casei de pe Ferdinand, Nicolae și-a exasperat pur și simplu vecinii cu nisipul și materialele de construcție, pe care „Dinți” le-a depozitat pe trotuar (devenit, acum, prin „grija” sa impracticabil), făcând dovada că este un personaj, inventat odatăcu proasta creștere. Batjocorind locuitorii din zonă, „Dințișorul” a crezut că statutul său de boss al Inspectoratului în Construcții și ales local, îl ridică deasupra muritorilor de rând. În schimb, de ori câte ori apare la televizor (unde expune doar idei expirate și obosite), penelistul vorbește – umflat în pene ca un cocoș – despre moralitate, ordine publică și legalitate. Poate săfie credibil în fața opiniei publice, un individ care sfidează comunitatea, pe care într-o zi (degeaba) visează că o va conduce? Cu siguranțănu.

 

Nesimțire fără limite

 

Mai mulți reprezentanți ai presei locale au sesizat Primăria Râmnicului, în repetate rânduri, că Ion Nicolae a că lcat în picioare hotărârile Consiliului Local (CL) și că penelistul trebuie sancționat la fel ca orice râmnicean pentru refuzul de a se supune prevederilor „legislativului” instituției amintite. Pornind de la sesizările primite, inspectorii Corpului de Control al Primarului au procedat, săptămâna trecută, la verificarea situației și au decis sancționarea lui „Dinți de Aur” cu 10 milioane lei vechi, pentru depozitarea de materiale de construcții pe domeniul public. Doar că Nicolae nu a catadicsit săridice nisipul, că rămizile și țevile de pe trotuar, demonstrând încă o datădacă mai era cazul, că este întruchiparea nesimțirii însă și.

Primarul municipiului susține că , în cazul în care „Dinți de Aur” nu ia materialele de construcții din fața casei, Inspectorii Corpului de Control îi vor aplica și cea de-a doua amendă.

Parvenitul

Nisipul depozitat pe domeniul public, nu este sigura dovadăa lipsei de bun simț a lui Nicolae. De când a fost numit în funcția de inspector-șef al Inspectoratului în Construcții, „Dinți de Aur” se plimbă, în interes personal, cu mașina instituției pe care o conduce. Pe trotuarul „asezonat” cu materiale de construcții, aproape zilnic, este parcatăși mașina de serviciu. Folosind banul public fără pic de jenăși disprețuind vădit cetățenii municipiului, paradoxal, Nicolae, are și vise vulgare de preamărire.

Se vrea primarul Râmnicului, neconștientizând lipsa de popularitate pe care o are. Pus pe că pătuială, Nicolae a reușit săcumpere mai multe picturi (pe lângă multe alte bunuri pe care le deține!), în care a investit nici mai mult, nici mai puțin de 50 de mii Euro. Întrebarea firească se pune de unde are „Dinți de Aur” atâta bănet săcumpere case, terenuri, mașini și tablouri atât de scumpe? Poate el săle justifice proveniența, având în vedere că exorbitanta avere a fost acumulatăîntr-un timp relativ scurt? Greu de crezut. Un lucru e însă cert. În timp ce militeazăpentru respectarea legii, onestitate și dreptate, Nicolae – sperăel ascuns la umbra legii – se îmburghezește pe zi ce trece, sfidând bunul simț.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.