Acasă Arhiva Infractori vâlceni, prinși după un an de urmăriri

Infractori vâlceni, prinși după un an de urmăriri

Doi infractori din Rm. Vâlcea au fost prinși de polițiști, zilele trecute, După mai bine de un an de urmărire. Dumitru Manda, 29 de ani, din Rm. Vâlcea și Nicolae Amarandei, 27 de ani, din Băbeni erau dați în urmărire internaționalăDupă ce fugiserăîn Italia. Polițiștii aveau informații că cei doi se întorc în țară și îi așteptau.

I-a întâmpinat pe polițiști cu bordmașina

Dumitru Manda se sustrăgea executării pedepsei de 10 luni închisoare pentru infracțiunea de fals privind identitatea și trecerea frauduloasăa frontierei de stat. Acesta și-a procurat un pașaport fals, cu ajutorul că ruia a plecat în Italia. El a fost prins în Rm. Vâlcea, După ce polițiștii primiserăinformații că Manda se întorsese acasăcu o mașinăcu numere de Italia. Când polițiștii au intrat în casa lui Manda, acesta i-a întâmpinat cu o bordmașinăcu percuție. A fost nevoie de intervenția mascaților, pentru ca bărbatul săfie prins.

Arestat direct de pe aeroport

La o zi După prinderea lui Dumitru Manda, a fost prins și Nicolae Amarandei. Acesta se sustrăgea executării pedepsei de 2 ani și 6 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de furt. Și el era dat în urmărire internațională, După ce polițiștii aflaserăcă fugise din țară în 2006, ascunzându-se în Italia. Nici nu a reușit săintre bine în țară , că Amarandei a fost ridicat de poliția transporturilor din București de pe aeroportul Henry Coandă.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.