Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Încă un pas!

Handbal feminin, Liga Campionilor

Oltchim joacă vineri în sala Traian contra muntenegrencelor de la Buducnost și un nou succes apropie și mai mult formația vâlceană de calificare

Oltchim Râmnicu Vâlcea este lidera de incontestat a Grupei D a Ligii Campionilor la handbal feminin, cu două victorii din două meciuri și poate rămâne pe primul loc și După cel de-al treilea hop al celei mai puternice competiții din Europa. Chimistele vor evolua vineri, pe propriul teren, începând cu ora 19.30, în fața campioanei en-titre din Muntenegru, Buducnost Podgorica și pornesc ca mari favorite la un succes detașat. Oaspetele sunt pe poziția a treia a ierarhiei, cu un succes și o înfrângere și au ca obiectiv rămânerea pe acest loc care i-ar asigura prezența în sferturile de finalăale Cupei Cupelor. Interesant este că la Buducnost nu va evolua interul Gabriela Tănase, care se anunța a fi unul din principalele pericole pentru Tadici și compania. Handbalista care s-a lansat în handbalul mare la Râmnicu Vâlcea a decis sărenunțe la activitatea competiționalăși, conform zvonurilor, ar urma săocupe o funcție de conducere la Podgorica. În cealaltăpartidăa grupei, FTC Budapesta, codașa clasamentului, își joacă ultima șansăde calificare pe propriul teren dar va avea o misiune extrem de dificilăîn fața danezelor de la Viborg.

Tadici nu pleacă !

Tehnicianul principal al Oltchimului, Gheorghe Tadici, a dezmințit zvonurile conform că rora ar urma săplece la finalul acestui sezon de la Oltchim. Ex-zălăuanului îi va expira contractul semnat pe două sezoane dar spune că informațiile apărute în presa centralăsunt numai invenții: „Este adevărat că -mi expirăcontractul dar asta nu înseamnă că părăsesc corabia. Eu sunt un om de cuvânt, am venit aici pentru domnul Roibu și nu renunț așa de ușor”.

Elisei stăpână la mondiale

Gheorghe Tadici a decis sănu riște cu Valentina Ardean Elisei, chimista urmând săfacă o pauzăpână în luna decembrie, pentru a putea fi folosităla Campionatul Mondial, acolo unde România trebuie să-și apere titlul de vicecampioanăcucerit în Rusia. „Alice” nu a evoluat în această ediție a grupelor Ligii Campionilor, cu Viborg și FTC Budapesta și nu va intra în teren nici vineri, contra campioanei din Muntenegru. „Nu riscă m, ea încă nu este refăcutăsutăla sutăDupă o fracturăde stres și mai bine face pauză”, spune tehnicianul Gheorghe Tadici.