Acasă Arhiva În 2008, Mircea Gutău promite modernizarea parcului Zăvoi

În 2008, Mircea Gutău promite modernizarea parcului Zăvoi

Peste 135 de investiții în Râmnic la ora actuală

„sper ca, După 7 ani de zile de când este acest proiect, săfie pus în cele din urmăîn practică . Am făcut câteva modifică ri, astfel încât săfie prevăzut și un bazin de înot și un ștrand mic. Avem asigurări că anul viitor, în iunie – iulie, va începe efectiv săpatul la acest ștrand” – a conchis Mircea Gutău, primarul Râmnicului

Primarul Mircea Gutău a mărturisit zilele trecute că , la ora actuală, în municipiul Rm. Vâlcea se aflăîn derulare peste 135 de investiții. „Este un record absolut pentru primăria municipiului Rm. Vâlcea. Vreau săle mulțumesc celor de le Serviciul Investiții din cadrul primăriei pentru felul în care au lucrat” – a declarat edilul – șef. Primarul spune că în curând vor începe lucrările și la noul că min de bătrâni, care va fi finalizat până în vara anului viitor. Firma care a câștigat licitația pentru acest proiect este din Ploiești și se numește SC Cornicom. „Am promis că în acest an vom începe execuția la că minul de bătrâni nou. Îmi doresc foarte mult ca această investiție săfie finalizatăpână în vara anului viitor și țin cu dinții ca acest lucru săse întâmple pentru că avem fondurile necesare” – a mai spus Gutău. De asemenea, un alt proiect important este transformarea corpurilor B, C și D ale fostului că min de bătrâni, în locuințe sociale. Astfel, pe data de 4 decembrie a.c., va avea loc licitația pentru construcția efectivă. În prima etapă, Guvernul României a alocat pentru acest proiect suma de 7 miliarde de lei vechi, însă mai apoi 2 miliarde au fost retrase, primăria beneficiind la ora actualăde 5 miliarde lei vechi pentru executarea lucrărilor. Primarul Gutău crede că până de sărbători banii vor fi cheltuiți.

Mircea Gutău are planuri mari și pentru anul 2008. Unul dintre cele mai importante proiecte cu bani europeni este „Centrul de Recreare și Agrement din Parcul Zăvoi”, care valoreazăpeste 9 milioane de euro și începe anul viitor. „Nu am dorit săvorbesc prea multe până acum despre el, pentru că eu discut despre un proiect doar atunci când măduc sătai panglica sau când execuția proiectului este într-o fazăavansată. Spre deosebire de alții care vorbesc de patru ani despre un anumit proiect care nu s-a finalizat nici până acum, eu prefer săacționez. Este foarte frumos săvorbești despre fondurile externe, dar până vezi banii în cont ți se face părul alb. Ca și alții de la alte instituții, avem și noi foarte multe programe externe. însă , eu prefer sănu-i amăgesc pe râmniceni până când nu încep lucrările. Sper ca, După 7 ani de zile de când este acest proiect, săfie pus în cele din urmăîn practică . Am făcut câteva modifică ri, astfel încât săfie prevăzut și un bazin de înot și un ștrand mic. Avem asigurări că anul viitor, în iunie – iulie, va începe efectiv săpatul la acest ștrand” – a conchis Mircea Gutău, primarul Râmnicului.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.