Acasă Arhiva Hoții de lemne au dat iar lovitura

Hoții de lemne au dat iar lovitura

” Trei bărbați, prinși cu „mâța-n” sac

Zilele trecute, trei vâlceni au fost prinși de jandarmi în timp ce transportau ilegal mai mulți arbori nemarcați. Astfel, Dumitru P. – 55 de ani, din comuna Olanu, transporta cu un autocamion 2,4 metri steri de material lemnos, fără a avea la el vreun act de proveniențăsau aviz de însoțire a mărfii. Imediat, jandarmii au confiscat lemnele și l-au amendat pe bărbat cu suma 1.000 RON.

În aceeași zi, Anghel G. – 30 de ani, din orașul Horezu, a fost și el surprins de jandarmi, în apropierea satului Romanii de Jos, în timp ce transporta cu o autocamionetă3 metri steri de lemne. La fel ca și primul, bărbatul nu avea asupra sa nici un act de proveniențăa materialului lemnos. De aceea, el a fost amendat cu 1.000 RON, iar lemnele i-au fost confiscate.  Cel de-al treilea bărbat, Nicolae S. – 68 de ani, din localitatea Olanu, transporta cu o că ruță1,8 metri cubi de lemne, fără acte de proveniență. Acestuia i-au fost confiscate lemnele și s-a ales doar cu un avertisment.

Trebuie menționat că tot materialul lemnos confiscat de angajații Inspectoratului Județean de Jandarmi Vâlcea a fost predat, pe bazăde proces verbal, Ocoalelor Silvice din apropierea localităților unde au fost depistați hoții.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.